Fepesz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Właśnie spatchował mi się metin2.co.kr i mam taki błąd: Ramka o nazwie " Metin II " I w polu napisane: " metin2.exe? ???? ??? ????. " (Nie mam chińskich znaków na komputerze.) Co mam zrobic?? Jeżeli chcecie Screena to mówcie w postach. (Wynagrodze) Kiedyś zbierałem minusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwinguś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wgrywałeś jakieś spol, lub jakieś dodatki do clienta ? Napisz jakiego masz windowsa, service pack'a, net framework'a. DajGrzdyla - s.56 Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fepesz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 windows 7, gdzie reszte sprawdzic bo nie jestem obcykany..? wgrywalem tylko Obejście, a i tego kr-a zrobiłem, z metin2PL Bo był jakiś tut na temat tego. Kiedyś zbierałem minusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RajuPOL Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a jaki masz windows napisz na pw pomoge :rolleyes: Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania! -Masz coś do mnie? Nie! -Daj mi -! Nie! -Oj to będzie wpierdol! No ok ok już daje! Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaszBanaNeOsie Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Skad pobrales patcha do co.kr i ile speedował Ci (sciagał się)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fepesz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Długo się patchował, a robiłem co.kr z metin2.pl bo jest tut jak zamienic. patchował się ze 2/3/4 H RajuPOL Pisze ci na PW ale nie mozesz dostawac nowych wiadomosci chyba masz full skrzynke ;/ MAM WINDOWS 7 - Laptop JEŻELI TO COŚ DA: Kiedyś zbierałem minusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fepesz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiem, że dostane Warna za double post, ale zależy mi na jak najszybszej pomocy użytkowników nie długo muszę leciec uczyc się historii... Proszee Pomóżcie ;/ Kiedyś zbierałem minusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hex^ Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Też tak miałem jak robiłem z PL'a . Pobierz ten oryginalny pliczek co ma 2mb i weź żeby się zainstalował tam gdzie już spatchowałeś PL'a na KR . Wtedy po kilku minutach może mniej ukończy i odpali ci metka :P muzyka :x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fepesz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 dasz mi link do tego pliczq ? bo nie wiem za bardzo o jaki ci chodzi. Kiedyś zbierałem minusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizdu Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ten komunikat oznacza że odpalasz przez obejście i masz włączyć przez metin2.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No chyba zgłupiałeś up...Musisz ściągnąć downloadera z str. oficjalnej i spatchować downloaderem. Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Patrzycie na daty? 06 styczeń.. Closed Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi