Michalkox Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 x Odnośnik do komentarza
Suffi_PL Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jestem ciekawy czemu nie podałeś adresu IP? Serwer interesujący. Sprawdzimy i damy edit. ;-) Trochę zła nazwa tematu. Widzę, że kombinowałeś też coś z tą reklamą. "No bird soars too high, if he soars with his own wings" Odnośnik do komentarza
Gumowy Kaczor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dodaj ten ss handlarzy w odpowiednim miejscu, bo nei estetycznie to wygląda; ) @edit ok spox jak coś luknij tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/250214-tut-jak-poprawnie-dodac-grafike-handlarzy-do-reklamy/ jak mimo to nie dasz rady to trudno, będzie musiało tak zostać ;> Odnośnik do komentarza
Gericht Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Normalny serwer jak inne, lepiej by było gdyby sklie były np: g6 a nie p :F Bardziej by zachęcało, taki lepiej hard. Odnośnik do komentarza
Michalkox Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @MisterKenedi zrobil bym tak ale nie moge bo albo pisze ze zle typ obrazu albo wcale nie dziala;p Odnośnik do komentarza
Michalkox Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @MisterKenedi Juz all zrobione ip dodane itd Odnośnik do komentarza
EA Diego OMG Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 kiepski serw ;/ nie polecam Odnośnik do komentarza
Ja XD Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Szkoda trochę że stronka raz po ANGIELSKU a raz po TURECKU ale i tak plusik leci. Wbijać na mojego chomika Odnośnik do komentarza
metin2czity Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Kicka jak cholera @Edit o kur nie da sie grac przez te kicki ZBIERAM +++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza
metin2czity Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Kurde wasz tez tak kicka bo grac sie nie da @Edit moze wina spolszczenia macie jakies inne spolszczenie ? ZBIERAM +++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza
Michalkox Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 @UP trzeba do dt chodzic bo u npc chyba nie ma ;P Odnośnik do komentarza
metin2czity Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 heh nowe spolszczenie mam i nowego clienta i nadal kicka szajs nie serwer ZBIERAM +++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza
ZNAMcieXD Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 metin2czity wiesz dlaczego cie tak kicka poniewaz grasz na jakims 1hk lub dmg najlepiej bez zadnych czitow grac ja gram i ani razu mnie nie loglo Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Michalkox Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 @UP raport metin 60 jest inny... Odnośnik do komentarza
kubersio Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Serwer fajny jak za 1 psa mam 21level napewno zagram handlarze to też niezabardzo hard więc napewno zagram Odnośnik do komentarza
IhaHACX Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 plus za reklame ;p Odnośnik do komentarza
metin2czity Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 0 dmg i 0 hk tylko mod kamera i kika jak szalone nie da sie expi ZBIERAM +++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 słaby serv ;/ kicka co 1-2 spoty .... Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
TheCrimS Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Parametry serwera zajeb*ste serwer tez super turki coraz lepsze serwery robia leci + Jak Pomogłem To Prosze o +sik Odnośnik do komentarza
MrDeViX Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Grałem, sprawdziłem i powiem tak... TAKI SAM JAK KAŻDY TUREK !! ;p Odnośnik do komentarza
rafcio5522 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 jest jakis bug na yangi? Słuchasz Ryśka? Daj plusa Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza
MasterWP Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 grałem na serwie i za którąś z misji ( 2 lub 3 z wyświetlonych ) dostaje się 50k i 24lvl.Mały exp , drop kasy i item'ków nie polecam serwa KLCIK Odnośnik do komentarza
Rasiker Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Server super, polecam ! Zapraszam do Chunjo gildia GuildOfGlory ;] Jak coś pisać do RasJab Odnośnik do komentarza
x070x Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jako,że stary twórca generatora reklam Vazixable zmienił treść tekstu w nim i prezentacje zrobione w generatorze od niego wyglądają tak.. Będą one wywalane do kosza. Autorów prosimy o ponowne tworzenie prezentacji http://www.mpcforum.pl/topic/278024-prezentacje-serwerow-hamachipilne/ Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.