InuT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A więc chcę napisać ten TuT, ponieważ jak grałem na jednym serwerze dużo osób mi pisało jak zrobić właśnie to °, A nie widziałem tego na MPCforum.pl więc piszę naciska się na początku Alt+(na klawiaturze numerycznej) 248 I właśnie to ° nam wychodzi http://www.pawek.piwko.pl/klawiatura%20numeryczna.txt Wszystkie znaki z klawiatury numerycznej up by michu504 Już minusujecie ? Proszę o zdjęcie 5% Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
grzes1300 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 no fajne to ja tez coś dam Alt+(na klawiaturze numerycznej) 01414 z tego będzie taki krzyżyk † Odnośnik do komentarza
Gericht Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Gorzej jak ktoś ma na laptopie, tam akurat nie ma klawiatur numerycznych. I co wtedy? Odnośnik do komentarza
grzes1300 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 to nie będzie robił ° ani † i innych Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wiem. O tym, można pokombinować i takie coś wychodzi Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Sory za dubla ale net zlagowany PRZEPRASZAM ;( Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
Lancer Miszcz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja to wiedziałem od dawna, lecz jak próbuje napisać to jak zakładam postać no to nie działa :> †µ»†ĹŃ3ĺŇ“]§µ Bawiłem się w to kiedyś :> Pozdrawiam, Lancer ! fb.com/myrodj Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiem ale wiesz jaki spam miałem jak to zrobić więc napisałem ten temat Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
michu504 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tutaj macie link do wszystkich znaków z klawy numerycznej http://www.pawek.piwko.pl/klawiatura%20numeryczna.txt Taki nick z znakiem nie zawsze da się zrobić to zależy od klienta servera Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Dzięki kolego zapewne się przyda Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
Locmt2Ekipa Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ° Ok dziala ;d Odnośnik do komentarza
Bambus3k™ Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Gorzej jak ktoś ma na laptopie, tam akurat nie ma klawiatur numerycznych. I co wtedy? Jest taka funkcja jak "FN" zależy od waersji laptopa ale najczęściej znajduje się tam gdzie CTRL na normalnej klawiaturze. Klikasz ten klawisz to wtedy uaktualnia Ci się klawiatura ta górna (z numerkami) jako klawiatura numeryczna, trzymasz ALT + 248 i masz kółeczko.. Nie działa w metin2 kółeczko zrobione ALT+01456 To są kody ASCII =) Metin2 Balmora Staff Odnośnik do komentarza
Kierownik ! Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Bambus3k napisał to co ja chciałem :P a Co do autora , był już taki tut'k na wielu , może wszystkich priwach takie znaczki /ek można zrobić -ale jak GM wie jak się go robi najprawdopodobnniej Bann poleci za utrudnianie gry . Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś. http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/ http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/ http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/ http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/ Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Do laptopa można jeszcze dokupić klawiaturę numeryczną jak się nie mylę kosztuje z 20zł @up ja bana jeszcze za to nie dostałem a do samego GM pisałem Ja jeszcze takiego TuT'ka nie widziałem Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
gadus987 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja w temacie do laptopa.... ja mam laptopa i kawiatura numeryczna jak najbardziej jest a co do tego tuta to np na PandoraMT2 GM banuje za taki nick ponieważ to utrudnia kontakt z gracza z graczem i GM z graczem... ;D Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 @Up Właśnie ja gram na PandoraMT2 pisałem do GM'a i bana jeszcze za to nie dostałem Więc mówię jeszcze nie słyszałem że za to ktoś dostał bana ;] Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
RajuPOL Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 to fajne ;] Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania! -Masz coś do mnie? Nie! -Daj mi -! Nie! -Oj to będzie wpierdol! No ok ok już daje! Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:) Odnośnik do komentarza
RusherTub Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ▓ް°° Nom nice ;P Działa + ;D : Tubciu123 Nick w grze: [NoS] Tubciu Dla mnie Liczy się Userbary i buttony: Odnośnik do komentarza
dddaad Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Super Szkoda że nei da sięna cliencie do nicku wsadzić Odnośnik do komentarza
Fepesz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja akurat siedze na laptopie ale pokaże jak zrobic takie fajne "tm" u góry małe . lewy alt + Numeryczna klawiatura 153 , albo 0153 nie pamietam ;| Kiedyś zbierałem minusy. Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 @dddaad da się ja tak zrobiłem tylko trzeba zrobić na początku nicku bo inaczej nie pójdzie Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
dddaad Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 aha dzienx + leci Teraz idę się pobawić nickiem Odnośnik do komentarza
kluskizserem Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 @up alt + 153 ani 0153 nie działa robi się 0 albo Ö Odnośnik do komentarza
branko2 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ♥ ° ♀ wchuj ty kombinacji jest Odnośnik do komentarza
mimik16 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wogole nie mogę zrobić nicku takiego na Celestial-World a inny maja ;/ Wpisuje np Sura™ i pokazuje się że nie mogę utworzyć postaci:D Pomożecie ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.