Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Silkroad Ze Strony Producenta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż ściągnołem silka z oficjalnej strony wszystko pieknie ładnie ale gdy chce go zainstalować to pojawia mi się ramka z takim oto napisem : " This is a client file that can used after the LEGEND 6 FORGOTTEN WORLD update "

To co mam zrobić ? ściągnąć tego update czy jak ?

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Upewnij się, że masz dobrą wersję clienta. Spróbuj ściągnąć jeszcze raz. Jak ściągniesz i zainstalujesz, spróbuj włączyć, aktualizacja powinna ruszyć sama. Czasami trzeba poczekać chwilę, albo wyłączyć i włączyć kilka razy. Powodzenia. ;)

Client download

1295049164-U286654.png

Opublikowano

google translator też nie boli: Jest to plik klienta, który może być używany po 6 LEGEND ŚWIAT ZAPOMNIANY aktualizacji

Czyli że pobrałeś złego klienta Silka, powinieneś pobrać klienta z L.VI :)

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Opublikowano

No co ty ? wiem co to znaczy i ściągnąłem tego klienta gdyż jak już wspomniałem jest to od nich oficjalna strona więc automatycznie jest tam też najnowszy klient.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Jest to standardowy bug z instalką.

Klikaj do skutku, spróbuj odpalić za pomocą administratora (PPM, Uruchom jako Administrator) lub po prostu odpal stronkę Silka (joymaxa) w tle i próbuj dalej.

Jak pomoże to liczę na 5* :)

Opublikowano

Ściągnąłem na nowo i odpaliłem jako administrator i wszystko ładnie ,pieknie działa dziękuję za chwile poświęconego czasu dla mnie ;] oczywiście ci co pomogli dostaną po + .

Temat można zamknąć.

1318801632-U103988.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...