Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Forum

Prescot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no po tym co Cwaniak napisal w swoim temacie jasno wskazujacym prace mdow tego dzialu, jestem wielce zaskoczony. Moderatorowie nie potrafia wyczyscic forum ze spamu ale za to w tempie blyskawicznym potrafia usunac temat niewygodny dla nich. To jest nieporozumienie.

Jestem prawie pewien ze jak zobacza moj temat dostane warna lub cos podobnego.

Opublikowano

Słuchaj koleś jesteś na forum od niedawna i masz zaledwie 21 postów. My nie żyjemy tylko tym forum. Mamy swoje sprawy, a forum oczyszczamy tylko z tego co niepotrzebne. Nie wiem jak możesz coś takiego mówić. Nie wiem ile masz lat, ale sądząc po twoich wypowiedziach nie dużo. My nie jesteśmy wszechmogący. Nie siedzimy i nie sprawdzamy co 5 sek forum. Poprostu nie mamy tyle czasu, który ty posiadasz. Jeśli masz coś jeszcze do powiedzenia złóż raport administratorowi. zal :/

/EDIT

A warna dostajesz za umieszczanie tematów w niewłaściwym miejscu. Tutaj się mówi o botach itp. Ogólnie o silku, a nie wyżalaniu się na modów.

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Admini nie reaguja na wytykanie wam bledow. Juz probowalem. A co do stazu na forum to spojrz na nr usera a nie na libe posotow ktora mowi tylko o tym jak duzo spamujesz. Dziw bierze ze nie usunoles tematu, tak jak to zostalo zrobione z moim poprzednikiem.

Opublikowano

Mi nie chodzi o to żeby od razu każdego banowac. Chcę ci wytłumaczyć zasady panujące na tym forum.

CLOSE

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Niby jaki niewygodny dla moderatora temat? Ja zadnego nie widzialem. Skoro byl niezgodny z regulaminem dzialu to nei wiem o co Ci chodzi. <????> Zostal wg. wlasnie tego regulaminu usuniety, ten oczywiscie tez niedlugo z tad zniknie. Jezeli nie zrobi tego zaden inny mod, zrobie to ja. I nie wytykaj tu bledow! Sam nie jestes doskonaly! Nie siedze non stop na forum, wchodze pare razy dziennie, co i tak jest duzym osiagnieciem przy takim "natloku" obowiazkow. Jezeli widzisz jakis spam to DO HUJA PANA wyslij raport, kazdy raport jest natychmiast przez kogos rozpatrywany, a nie ZAKLADASZ JAKIS HUJOWY TEMAT I SIE W NIM WYZALASZ. i To nie moderatorzy nie potrafia wyczyscic forym ze spamu, tylko uzytkownicy tego forum nie potrafia sie zachowac i wyslowic, tak jak nalezy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...