Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dym, Atlantyda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Kto mi powie gdzie moge znalesc pliki odpowiedzialne za dym z gwiazdy na ss . Oczywiście nagroda +/- i 5 ;)

0104165047.jpg

1b578e01bb71471cmed.png

Opublikowano

Podaj nazwę potworka to ci załatwię, albo zapytaj się supportu serwera!

Bądź Ludziem, Daj MINUS!

Opublikowano

Nie chodzi o moba... Chodzi o ta gwiazde ktora lata w komnacie smoka w v2 atlantydy, a dokładniej o pliki od tego dymu wokół niej :)

1b578e01bb71471cmed.png

Opublikowano

Jeśli to nie ma jakiejś konkretnej nazwy to raczej tego w google nie znajdę, więc jak mówię proponuje ci skontaktować się z supportem serwera!

Bądź Ludziem, Daj MINUS!

Opublikowano

Tak sie składa, że support servera to ja... A pozatym, support servera nie pomoze.. Odpisze ktoś ogarniety ?;)

1b578e01bb71471cmed.png

Opublikowano

@UP Jakbyś ty był supportem serwera to byś chyba wiedział skąd to -.-

Ten ss jest z serwera testowego GameForge ...

Więc nie wieże że ty to support ^_^

kdq1pt.png

Opublikowano

@UP Jakbyś ty był supportem serwera to byś chyba wiedział skąd to -.-

Ten ss jest z serwera testowego GameForge ...

Więc nie wieże że ty to support ^_^

Przecież to jesr PRIV... Człowieku, ogarnij się trochę, zobacz w którym dziale jesteś. Niestety nie wiem gdzie to znaleźć, spróbuj może z map editorem do metina znaleźć tą gwiazdkę i później z nazwy szukaj w plikach?

Opublikowano

Oskar, Oskar... co ty chcesz zrobic z tym dymkiem ;p jak chcesz dodac jako "swiecenie GM'ow" to nawet dobry pomysl ;pp

gdzieś kiedys czytalem jakis mini tutek, jaki plik w pack za co odpowiada

o ile sie nie myle, ta gwiazda w komnacie to czesc tekstury mapy, wiec pewnie bedzie gdzies w pliku odpowiadającym za grafike

http://www.mpcforum.pl/topic/150050-poradnikfolder-pack-gdzie-co-lezy/

+ cytat z tematu "season1, season2, season3_eu- Po prostu "wykończeniówki"... Znajduje się tutaj wszystko, czego firma "YMIR" nie wpakowała do pozostałych plików .epk, a "season3_eu odpowiada za Atlantydę"

pzdr ;]

@Brzydal007 - Oskar jest w supporcie ale na privie, ty chyba nie myslales ze na PL czy gdzies?

Opublikowano

@UP

Po 1. Gwiazda jest w patch2 ...

Po 2.

Podaj nazwę potworka to ci załatwię, albo zapytaj się supportu serwera!

Tak sie składa, że support servera to ja... A pozatym, support servera nie pomoze.. Odpisze ktoś ogarniety ?;)

SS jest z serwera testowego GameForge więc ...

Po 3. Nie włączałem screena więc myślałem że to ten co jest na głownym forum metin2.pl xD

kdq1pt.png

Opublikowano

Brzydal - pisalem "...o ile sie nie myle" czyli moglem sie pomylic

ss jest z serwera OlciaMt2

raczej jakby to bylo zdjecie z oficjalnej strony metin2 to nie byloby opcji po dednieciu "ghost" bo raczej by nie promowali do tego zeby gracze uzywali kamera ;p

nie byloby tez hwanga, tylu zmian bonow w jednym, zwojow egzo i rad pustelnika, no i oczywiscie szmaragdowej stalki i kilku innych rzeczy :D

:D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Te pliki znajdziesz w folderze pack/effect ;) musisz effect wypakować i poszukać

Pozdrawiam.

@Edit: Daj mi plik effect.eix i effect.epk rozpakuje go i poszukam tej gwiazdki :) znajdziesz te 2 pliki w folderze pack od clijenta.

Zbieram -