Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z isro botem + loaderem

kozakzbp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem co jest na pc mi bot dziala ale jak zainstalowalem sro na laptopie to cos jest nie tak wszystko robie jak zawsze ale jak biore biala raczke i wybieram sro.exe to wyskakuje mi oknienko ERROR i teks "Please Execute the "Silkroad.exe." " spotkal sie ktos z tym problemem??

dodam ze odblokowalem zapore windows i nie mam zadnego antyvira, dziwne ze na pc dziala moze to wina jakiegos sterownik sam juz nie wiem

dodatkowo gdy wlanczam loadera i loguje sie na 2 konto to jedno okno do logowania mi sie zamyka i moge zalogowac sie na 1 chara mimo ze mam mc

prosilbym o pomoc

Opublikowano

nie na pc chodzi wszystk o a uzywam tego samego bota i loadera nie wiem moze wina lezy po stronie sterownikow, ale gdyby tak bylo to wogole by mi sie sro nie wlaczylo. problem to ze nie wlancza sie isro bot i ze przez loadera moge wlaczyc max 1 chara ;/

do teg ote okienko knienko ERROR i teks "Please Execute the "Silkroad.exe."

Opublikowano

ten blad to mialem juz przed inspekcja wiec nie wiem jak bedzie z nowym loaderem ale pewnie tak samo bo wczesniej to samo sie robilo nic poczekam moze ktos mial juz tai problem i bedzie w stanie mi pomoc

• Dodaj nową pozycję...