Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot]Darmowe Doladowania,Gsm,Koszulki Inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Przedstawiam Wam Prostu Sposób na Zarobienie Wirtualnych Punktów za które możemy Sobie Wybrać Różne rzeczy:

-Doładowania Telefonów

-Telefony GSM

-Gadzety

-Elektronika

-Przelewy PayPal

-Sport

Zasada jest bardzo prosta , Regularnie wchodzimy na swoje konto codziennie i za zalogowanie dostajemy +3 Pkt.

Punkty Można Zdobyć w LOTERI , gdzie trzeba postawic 6Pkt. , wybieramy tam liczby jak w Totka ,W loterii typujesz 6 liczb od 1 do 49. Losowanie odbywa się raz na dobę w nocy o godzinie 1.00. Liczy się ilość trafień na jednym kuponie. Im więcej twoich kuponów będzie trafnych tym więcej wygrasz punktów, przez pare dni mozemy uzbierać na Jakeś Doładowanie Lub Gadzet :)

Link Do Strony :

To jest ukryta treść, proszę

Bardzo Proszę O Rejestracje z Tego Linka :)

Pozdrawiam SzluFiK.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

Działa ja już mam 300+ punktów ;)

To, że masz jakieś punkciki, to nie znaczy że kupisz coś za nie.

Moim zdaniem fake !

Opublikowano

Kupiłeś w ogóle coś z tej strony? Nie? To na jaką cholerę piszesz tutaj? Żeby sobie nabić te żałosne punkty? Niektórym mogą dojść te rzeczy, a niektórym mogą nie przysłać tak jak to było z Lockerz.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Pewnie tak samo jak na jednej stronie (nie pamietam jakiej)... Restocki co miesiąc i tak nic nie utrafisz bo w dzien restocku strona ledwo co chodzi (dużo dzieci)...

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Ja weszłem na chwileczke na forum jakbyś poczytał Forum tam to byś wiedział że to shit i że moderatorzy mają to już w DUPIE i nagrody nie przychodzą podobnie jak punkty jeśli ktoś sie zarejestruje twoim linkiem więc nie ma to sensu....

POZDRAWIAM

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg