Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Gracz - Jaki Server ?

Arazziel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Razem z kolegą chce zagrać w Rappelz niestety nie wiem jaki serwer wybrać: Cerber czy Serafin. Cerber jest serwerem PVE wiec rozumie iż PvP odbywa się tam tylko na arenach (czy jak się to nazywa).

Chciałbym się jeszcze dowiedzieć, czy jest możliwość ustawienia aby można było otwierać okna gry bez ALT +

Opublikowano

Chodzi mi o to czy podczas farmy lub zwykłego expienia komuś nie odbiło i mnie nie zabijał ;) Bo miałem już takie przypadki, ale z 2 strony czasami lepiej się pobić na otwartym terenie niż na arenach ;)

Opublikowano

Nie patrz na to z tej strony. Popatrz na to tak, serwer Serafin jest dużo starszy niż Cerber, przez co można określić ceny rynkowe, wiadomo ceny będą większe niż na cerberze ( ale dzięki temu szybciej zarobisz a na pewno nie raz zdarzy Ci się taka sytuacja że znajdziesz coś fajnego ), po drugie więcej rzeczy, graczy i przede wszystkim łatwiej coś sobie skołować ( jakiegoś peta czy broń ). Po drugie z mojej strony granie na serwerze PVE bez wolnego PVP to nuda, każdemu należy się od czasu do czasu odrobina rozrywki albo np będziesz chciał przetestować swoje możliwości a tu lipa bez akceptacji drugiego gracza sobie nie powalczysz.

15097.png
Opublikowano

bartez, ładnie to opisałeś za co oczywiście poleciał + ;)

Chciałbym się jeszcze zapytać, czy Itemy za Kody, pojawią się tylko na jednej postaci czy będą one dostępne na wszystkich ?? Bo widzę, że na Cerberusie mam Łucznika (27), ale chcę zacząć grać na Sefarinie Assassinem

Opublikowano

Chciałbym się jeszcze zapytać, czy Itemy za Kody, pojawią się tylko na jednej postaci czy będą one dostępne na wszystkich ?? Bo widzę, że na Cerberusie mam Łucznika (27), ale chcę zacząć grać na Sefarinie Assassinem

Tak, itemy z kodów będą dostępne na każdej postaci na każdym serwerze w CS przechowalni którą mamy w inwentory.

15097.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...