PiooreX Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witajcie, gdy chce połączyć się z bazą danych serwera kolegi ( przez Navicat ), wpisuję wszystko dobrze : mt2 IP 3306 root 123456 ..I wyskakuje mi błąd ; / "2003 - Can't connect to MySQL server on ' [ IP ] ' (10061) Proszę o pomoc : D..Z góry dzięki Odnośnik do komentarza
Razor96 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Sprawdź czy kolega ma odblokowany port 3306 ;] Upewnij się że wpisujesz IP z zwykłą końcówką ;] Sprawdź login i hasło WTF???Origami 1 Odnośnik do komentarza
PiooreX Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jemu wszystko normalnie działa ; / Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mam taki problem... gdy zmienie ya komende w GAME i zamienie z game w fileizlli to gdy zresetuje baze danych rebootne i ./start wyskakuje blad Permission is Denied czy cos takiego... ;/ zamieniam na 1000% dobrze bo usuwam tamten a wklejam ten pomozcie!!! Sprawdź czy kolega ma odblokowany port 3306 ;] Upewnij się że wpisujesz IP z zwykłą końcówką ;] Sprawdź login i hasło On musi mieć odblokowany port 3306 a po 2 jak nie będzie działać spróbuj wbić na jego serwer z ip z końcówka 100 . a i jeszcze port 10060. PiooreX 1 Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
PiooreX Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Sensual jak zadziała masz ode mnie + : * Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi