szon122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mam problem kiedy ściągam np instalkę metina i gdy ją instaluje to są jakieś błędy CRC czy coś takiego liczę na szybkie odpowiedzi jak temu zaradzić żeby działało Odnośnik do komentarza
Eftar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Najprościej z przykładem: Błąd CRC wywala m.in. gdy nie ściągnąłeś całego pliku. Ściągnij jeszcze raz. Odnośnik do komentarza
szon122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ściągam to już chyba z 5 raz i gówno cały czas to samo ! TeamZt2 1 Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Może archiwum jesz uszkodzone ... zaznacz opcję aby wypakowywał z błędami ... Odnośnik do komentarza
dadulek6 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (*) Lub zainstaluj jeszcze raz WinRar'a albo pobierz nowszą instalkę. Nie wiesz jaki to serwer? Kliknij Odnośnik do komentarza
szon122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @UP robiłem to co mówiłeś @UP2 zaraz sprawdzę czy działa nie działa ... Odnośnik do komentarza
Seoth Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 jezeli masz inny komp sprawdz czy tam mozesz jak pójdzie na innym kompie prawdopodobnie twoj komp posiada Virusy Polecam Avira - Antywir CClenear - posprzata rejestr @down ty dziecko jeszcze malo wiesz Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Lol mi zawsze pomagało ;D jak włączasz to od razu Ci pokazuje BŁĄD danych CRC czy jak wypakowujesz ( przy ilu % ) @up a co tutaj wirusy mają do rzeczy 0_o Eftar 1 Odnośnik do komentarza
Eftar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jeżeli nadal masz błąd, to zmień źródło, gdzie znajduje się plik. @dół Zmień stronę z której ściągasz, może jedni mają uszkodzony plik a drudzy nie. Odnośnik do komentarza
szon122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ok spróbuję waszych metod zaraz dam EDIT -Ze zmianą położenia pliku nie działa -CCleaner nie pomógł mi @UP Ściągałem chyba z 7 różnych instalek do metka z 2008 ok ściągnęło lecz kiedy instaluje to pokazuje mi się ze Błąd CRC nie można wykonać operacji czy jakoś tak Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi