LubianyIKochany Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam, witam. Zwracam sie z pytaniem. Poniewaz nie jestem zaw. znawoca jezyka lua i tych podobnych. Wiec sie pytam, czy jest mozliwosc radia grane na zywo(takie cos jak np. radioparty) , tylko. Ze w grze? Tzn, ze gracze to slysza w czasie realistycznym i co jest grane. Chodzi mi tutaj o bieg kodowania takiego kodu do gry. Bo wiem jak graficzke zrobic, etc. Tylko glowna funkcja mnie interesuje, jak to zrobic. ZEby tym i tym przyciskiem sie wl. a tym i tym wyl. Bylbym za takie cos bardzo ,bardzo wdzieczny Odnośnik do komentarza
WoJjTeK Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tak - Można , najłatwie zrobić takie okienko jakby ItemShop na Pl tylko mniejsze w którym masz ten odtwarzacz. Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders. Odnośnik do komentarza
LubianyIKochany Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To i ja wiem^^. Ale chodzi automatycznie ,ze zamiat muzyczki gra radio. Odnośnik do komentarza
LubianyIKochany Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza
LubianyIKochany Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi