DeathDacek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema jak robie priva do metka i mam już zrobianą virtualną maszynę to włanczam start to robi sie cos takiego pokazu je sie takie coś /.... i tak cały czas licze na szybką odpowiedź i poradnik jak zrobić od 1 do ... Zgóry thx ;D albo raz miałem tak że dalej poszło pokazał sie ten wielki ekran BSD i dalej nic nie było login i hasło sie nie pokazywał CyberLink 1 Odnośnik do komentarza
UKI_^^ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Hm... łatwiej by nam było jak byś dał ss... Może poprostu poczekaj? Bo to wszystko musi się włączyć to chwilę trwa heh Odnośnik do komentarza
DeathDacek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 No ale nie w tym rzecz jak mi to dalej ruszyło czekałem i nadal nic no może mówię pisałem tam żebyście poddali wszystko z screenami jak zrobić prywatny server metin2 i z linkami i z plikami serverowymi z góry thx Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Po prostu jak sie pojawi napis free bsd napisnij 1 i czekaj az sie pojawi ze masz wpisac passy. A tu masz poradnik: http://www.mpcforum.pl/topic/140267-mega-tutorial-jak-postawic-od-podstaw-serwer-metin2/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi