mati4510 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 kiedyś jak grałem w Wiejskie życie chodziłem po kontach i podlewałem rośliny wchodzę do takiej osoby a tam zasiane poza polem drzewo i kukurydza poza polem nie możliwe jak ta osoba to zrobiła?!?!?!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoMuha Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 pewnie lagi masz i sie obrazek pola nie wczytal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabek15 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 gra jest w wersji beta sry z dalem - bo+ chcialem dac albo masz lagi o czym up mowi albo jest jakis blad(BETA!!!!!!!!!!!!!!!) to nie spam:) pomoglem +??? http://www.combat-arms.it/sign/v3/0/0010/0006/0016/MalinRulon.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati4510 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 to nie lagg internet mam bardzo szybki a to widziałem dużo razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jak pisali inni. To jest zwykły graficzny bug. To jest tylko beta, więc można się wszystkiego spodziewać ;D / Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.