MateuszMati098 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Więc Mam Taki Problem z Xampp Mam Zaznaczone 2 Opcje Apache i MySql Mam Wyłonczone GG, Skype Itp Tylko Mam Hamachi Anty Wirus server port map i xampp Wlanczam Apahche Pisze Brak Odpowiedzi po 10sec odwiesza sie i nic nie pisze runing tylko to MySQL service started Busy... potem Waring:treminating worker thread 0 pomózcie Licze na szybkom odp A I Sorry Za Ort.. pisze na szybkiego :} Odnośnik do komentarza
UppsiK Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zreinstaluj xamppa i po sprawie Odnośnik do komentarza
Sensual Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zreinstaluj xamppa i po sprawie UppsiK popracuj nad serwerami i się trochę naucz. Od razu system przeinstaluj. Wyłącz i włącz xamppa albo wciśnij w xamppie opcje refresh. Your superman is here, bitch! Odnośnik do komentarza
Adi13089 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 I po drugie jeśli serwer hostuje za Ciebie Mysql to po co uruchamiać je w XAMPP-ie ? Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD). [email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje Odnośnik do komentarza
enkjuu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 to bylo pisac na wolnego , bo ta ortografia to az w oczy kurwi , napisales taki sam temat tylko w innym dziale.. Odnośnik do komentarza
MateuszMati098 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 enkjuu Sam Zobacz Co Ty Piszesz to bylo pisac na wolnego , bo ta ortografia to az w oczy kurwi , napisales taki sam temat tylko w innym dziale.. bylo- było pisac-pisać az-aż napisales-napisałeś Co Do Działu masz Racje Zły Dział ale Nie Krytykuj A Sam Piszesz Z Błędami. Prosze Nie Pisać Takiego Coś Jak Sam Robisz Błedy A Mnie oceniasz Odnośnik do komentarza
enkjuu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 czemu wyrazy takie jak ''co'' ''do'' ''dzialu'' piszesz duza litera? btw. wiesz ze na psp mozna tez wchodzic na mpc? tylko tam nie ma polskich znakow , ale niestety ktos widac nie wie nawet co to psp... Odnośnik do komentarza
MateuszMati098 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dobrze Wiem coto PSP Już Nie Potrzebna Mi Twoja "Pomoc" Bo Już Działa Wszystko I Sam To Naprawiłem PZDR Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi