Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aquamt2[Dedyk][Pl]

MATEJ88WB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako jeden z członków team informuje że serwer został zniszczony przez hackerów którzy się wbili i rozwalili cały system , mówiłem żeby go zabezpieczyli ale oni chcieli jak najszybciej mieć wiare na serweie ale to reszcie sie oberwie.

Temat do zamknięcia. Ale już wkrótce pojawi sie reaktywacja serwera :]. Wyczekujcie jej w tym dziale i będzie to dopracowany serwer :].

Jest to oficjalne info.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Pasjonat
Opublikowano

Jak nie macie dopracowanego serwa to po co udostępniacie go? Widać, że H@ serwera to jakiś małolat.. nie wierze, aby miał 20 +...

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "

Opublikowano

to się zdziwisz <ma napewno +20 bo ma własną FIRME> jak się nie znacie to nie piszcie > ......

sami jesteście dzieci i tylko spamic umiecie <jak się ogarną i zrobią wszysko to wystartuje> ...

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Ziomki ja do Tego serwa juz nic nie mam mam dość całego Team teraz pomagam ludziom:) niedługo ruszy Forum które Hostuje 4 Gry : Metin2,CS,Tibia,Unreal Tournament 99 (PL) i Hostujemy Też serwery TS3

mam własna Firme: http://mobimoneybox.com/app/catalog/index FIRMA GameWire oraz mamy własne radio http://rhw.laa.pl/

To wszystko już jest w sieci ale jeszcze nie zareklamowane! Ja już nie chce mieć nic wspólnego z AquaMT2!!

Jeżeli ktoś by szukał pomocy na Serwery Metin2,CS,Tibia,Unreal Tournament 99 (PL).TS To zapraszam na PW lub skype:mmazook2,GG:9480197

Ja oczywiście szukam DJ na Radio Chętnych zapraszam na Skype lub GG!

Pozdrawiam

mariusz12

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Niech Oni robia co chca:)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Opublikowano

Mariusz12 <MMA>

opuścił TEAM <AquaMt2> więc nie mają Hostera do serwera więc serwer nie odpali bo muszą miec hosting itd ...

a Mariusz ma własną Firmę i będzie hostował Gry Metin2 , CS, i inne .....

Opublikowano

hehhe nie spamuj:)

Opublikowano

PRZEPRASZAM <lag kompa> usuń mod tego 3 razy double posta .... <sory>

a tak pozatym <bez mariusz Aqua pewnie pujdzie na Off>

Opublikowano

nie jestem w Teamie lecz znam Mariusza i mi opowiedział to i owo ;P

a bez Mariusza Aqua to 0 ..... więc wiecie ...

Opublikowano

Nie hehehe teraz tylko przyjme Ogar Ludzi już koniec z Ludzmi którzy sie bawią na serwerze

Opublikowano

Nie hehehe teraz tylko przyjme Ogar Ludzi już koniec z Ludzmi którzy sie bawią na serwerze

Planujesz stawiać jakiś serwer ;p ?

Odkrywca
Opublikowano

Jedyne co mi się podoba w tym servie to wygląd

Pisz na gg 20696494 kiedy potrzebujesz pomocy tylko nie spamuj.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako,że stary twórca generatora reklam Vazixable zmienił treść tekstu w nim i prezentacje zrobione w generatorze od niego wyglądają tak..

Będą one wywalane do kosza. Autorów prosimy o ponowne tworzenie prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/278024-prezentacje-serwerow-hamachipilne/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...