ViruS181 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siema. Amatorsko z kumplami robimy dedyka (nie mowic mi ze nie mam ). Dopiero zaczelismy i podstawowa rzecz na ktorej poleglismy - nie mozemy za cholere odblokowac portow. Probowalismy portmapem, ale odblokowujac IP z koncowka .100 nie dziala. Konfiguracja jest dobra - nie ma bledu polaczenia tylko pisze "zostaniesz zalogowany..." Tak wiec pomozecie mi? Jak odblokowac te porty? Szkoda troche kasy jakby nie mialo dzialac... Odnośnik do komentarza
LubianyIKochany Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 lol... Ludziska. . . Na dedyku (freebsd) Porty masz odblokowane od 1 do 99999(jak sie nie myle) A ps. jaki system operacyjny? Najlepiej napisz na PW cos zaraz wycudzimy;) . Odnośnik do komentarza
Wlodziu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 lol... Ludziska. . . Na dedyku (freebsd) Porty masz odblokowane od 1 do 99999(jak sie nie myle) A ps. jaki system operacyjny? Najlepiej napisz na PW cos zaraz wycudzimy;) . na nie kazdym na dedykach ovh musisz instalowac sam porty i nie dawaj zadnych program do oblokowania portow na dedyka tylko je zainstaluj zaloguj sie na ssh i wpisz portsnap fetch extract VeruS 1 Kliknij tutaj w dól "Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!" CaM Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi