TopOwnage Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dzisiaj grajac znalazlem super miejsce na campe.... Widac z tamtad caly korytarz z budynku i ten budynek Wejsc nie jest trudno... Dodalem tez instrukcje: ,,jak wejść'' Prawie wogole cie nie widac ale ty widzisz wszystko. ; ] Mozesz tez sledzic jak wleci nejd do srodka Kocham ta Kampe Prosze o + jesli pomoglem. ; ] @EDIT Legenda: ,,0''- Tam skocz ,,___'' Idz @2 REDIT Nie czepiac sie jego nicku po czesci to moje konto((nie hakuje tam)) SipTiziSm, replite13, EPE i 3 innych 6 Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry: Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Stare.Widziałem jak tam ktoś siedzi już nie raz . tommek123454 1 Odnośnik do komentarza
Marock Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja również. Zresztą , z niego prawie nikogo nie idzie ubić ;x. Odnośnik do komentarza
TopOwnage Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tak.. Ale inni tego nie wiedza a jest przydatna. ; ] Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry: Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tak.. Ale inni tego nie wiedza a jest przydatna. ; ] Przydatne do zabijania ludzi w tej dziurze co jest na ziemi . Bo inaczej z tego nie idzie zabić . No i jeszcze jak ktoś wchodzi po drabince czy biegnie z prawej strony . Odnośnik do komentarza
TopOwnage Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jezu... DObra widzialem nie widzialem slyszalem nie wazne ta campa jest przydatna.... SipTiziSm 1 Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry: Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 heh , on jest spoko kiedyś sie tam zasiedziałem i dwóch w pułapeczkę ciach . created by me Odnośnik do komentarza
paradiseeeee Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 przydatne jak sie tam gra eli pro albo cw jak sie pare osob zcampi tam na gorze to ciezko sie dobrac takim do dupska :rolleyes: kazdy obstawi jedna strone i nikt cie nie dednie Odnośnik do komentarza
TopOwnage Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No mówie wlasnie te druty co wystaja oslaniaja przed hedem... SipTiziSm 1 Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry: Odnośnik do komentarza
Marock Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 zamalowałbyś nick gracza , którego obserwowałeś... Odnośnik do komentarza
TopOwnage Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zapomnialem... Ale on sie nie pogniewa bo on w tym siedzi ;D SipTiziSm 1 Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry: Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 bardzo znane ale i tak lap + za wstawke TopOwnage 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Wrrr Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja nie wiedziałem Łap +, zamaluj mu nick na wszelki wypadek, nie wiadomo do czego nexon się może doczepić. Odnośnik do komentarza
timonca Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 nyło juz a zreszta za to mozna dostac bana Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
TopOwnage Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ty masz dałna? Jak za takie cos mozna dostac bana? Wyjasnij... SipTiziSm 1 Wakacje . Nie dla wszystkiech. :angry: Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ty masz dałna? Jak za takie cos mozna dostac bana? Wyjasnij... Jest to Bug a za każdego buga można wyrwać bana . Będzie tutaj spam zamykam . Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 po 1 sie pisze downa wiec moze ty go masz... po 2 za uzycie bugow grozi bann na zasze EDIT do moderatorow to chyba nie byla obraza bo on napisal to pierwszy | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi