BunZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam.Postanowiłem opisać tutoriala w którym opisze których skilli można używać by użyć Skill Hacka Łucznik: -Sprint -Deszcz strzał . ( w jaki sposób to zrobić ?)Skill hack jest wyłączony, a nasz kod jest wpisany .Włączamy deszcz strzał i za pomocą przycisków Alt + Tab przechodzimy na hacka i włączame opcje Skill Hack -Duch ( klonuje nas).(w jaki sposób to zrobić ?) Patrz wyżej ;] Kapłan: -Kruk(jeśli się nie myle) -Mroczna Ziemia Aktywacja w taki sam sposób jak u łucznika deszcz strzał Mag: -Teleport ( wykonujesz krok w kierunku postaci) -Wiem że te aoe z 22 lvla od czara a nazwy nie znam . Aktywacja taka sama jak u kapcia i łuka RMC: -Spadochron Wojownik: -Przygotowanie ( o ile do ten skill który mam na myśli ;D) Zaklinacz : -No i tutaj nie wiem .Przepraszam ;P Do niektórych postaci nie wiedziałem jakimi skillami się aktywuje lub nie pamiętam nazwy i za to przepraszam i proszę o wyrozumiałość Gdy się czegoś dowiem dodam tutaj.Jeżeli wiecie jakimi skillami można to aktywować to piszcie tutaj lub PW Było?Proszę o wyrozumiałość technoboy1 1 By Me Nakurwjać do mojej galerii ! <GLIK> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid333222 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zaklinacz niestety nie ma aktywatora Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razmess Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zaklinacz nie ma "oficjalnego" aktywatora, ale większością skilli da się aktywować. Np. przywołanie mobka. PsychoHackiem jest łatwo, w tamtych trzeba mieć refleks Nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zohan666 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Bardzo fajny tutek leci + ;P tomek5031 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesiu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Aktywowac mozna kazdym skillem ktory ma czas rzucania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BunZ Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 @Refresh ;P By Me Nakurwjać do mojej galerii ! <GLIK> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi