DaPik Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Siemka zacząłem grać w silkroada zrobiłem sobie Wizz/Warlock wg pewnego buildu, grałem na gapie - 9 bot nawet 3 min na słabszych mobkach nie mógł pojechać, na -5 rozwalają go 2 mobki naraz, na -3 rozwała go giant więc max 20 min gry. Tu mam sprawę do was - nie interesuje mnie czy to będzie china czy europe, nie interesuje mnie jak będzie dawać rade na PVP czy coś w tym stylu - ważne jest łatwe bocenie. Chce żebyście mi zaproponowali jakiś build i gdzie ewentualnie nim bocić od 15 lvl w górę ;p "Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" Elberd Hubbard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wiz/bard bocisz od 1lvl-u rogue/bard bocisz od 1lvl-u fire/light/cold nuker bocisz od 30lvl-u wcześniej plvl lub bicheon a potem dlvl. bowman fire/light LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaPik Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 no ok ale gdzie moge bocić wiz/bard od 1 lvl i jakim botem? (darmowym) @edit ta isro "Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" Elberd Hubbard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek12 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @UP Jeśli chodzi ci o isro to możesz botować ibotem. rSRO Status: Off-line Serwer: Artemida Nick: Çňî_ß Guild: Ňĺőíčę Build: Rogue/Cler Lv: XX FARMING--> 250.000/1.000.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosire Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja najbardziej do bocenia od 1lv polecam glaviera albo bladera. Bez problemu będziesz tymi postaciami bocił na mobach o 2 lvl niższe bądź o równym lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papasmerf10 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 polecam lucznika duzy dmg i full str moby nawet niebeda podchodizic Zobacz co to postać robi na evencie http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 dokładnie bowman expisz na mobkach o tym samym lvlu bądź wyższym (eq). Expisz na mobach 1lvl potem 2 itd. LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut93 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 najlepiej zrobić nukera s/s fire/light/ z domieszką colda full int, chodzić w gamecie Lecz od 30lvlu zaczyna się dopiero nuker :P Jak będziesz miał już 30 to lecisz na earth taoist i jazda, później wbijasz parę lvli powiedzmy do 34 i lecisz na kwiatki a później po kwiatkach sam uznasz co będzie dobre bo parę nuków zyskasz po drodze, pozdro Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonYuo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @up lepiej bicheon niz fire -,-... Boze.. napisal z emu sie nie podoba wiz bo pada a ktos napisal wiz/bard.. takim charem tez bd na poczatku ipadal dopiero na 76+ cos sie ogarnie -,- a dla poczatkujacego takiego buildu si enie proponuje.. zorb sobie full str bowmana jak napisali bd dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaPik Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spróbuje ;] bowmana, dzięki "Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" Elberd Hubbard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek12 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wybrałeś więc zamykam. rSRO Status: Off-line Serwer: Artemida Nick: Çňî_ß Guild: Ňĺőíčę Build: Rogue/Cler Lv: XX FARMING--> 250.000/1.000.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi