Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Kupić Kompa?

venturio5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ,czy ta skrzynka to obudowa kompa?

Masz zamiar kupywać OBUDOWĘ za 1,4k?

A i tak wogóle...

Wejdź sobieeee ,na stronę główną Forum ,znajdź "Forum Ogólne" ,a tam niżej jest taki zajebisty napis "Forum Komputerowe" ...

Kliknij i się zarejestruj ,tam pewnie jest więcej expertów niż tutaj (chociaż są ,nie zaprzeczam)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Komputronik? Nie polecam. Coś Ci się popsuje, zaniesiesz z reklamacją, będą trzymać miesiąc a sformatują tylko ^^

Załamka totalna.

drhousetagrogi.png

Sygna by Tamis

<3

Tu był reklama

Opublikowano

Komputronik sobie robi żarty i narzuca kosmiczne ceny z racji tego, że mają praktycznie wszystko :P Używasz ich konfiguratora i idziesz w miasto :D

Najlepiej poszukać czegoś w innych sklepach, jak duże miasto to poszukaj w necie na forach komputerowych, to napewno Ci pomogą ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@M@tiK

Na Allegro to ciebie chyba kupili...

Kompy z Allegro sux.Spali się taki po 1 miesiaku ...

Niech gościu korzysta z tego co podali koledzy wyżej(esc.pl)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

kurde.. w warzywniaku... tam są niskie ceny i meega kompy ;>

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ja polecam serwis ProLine.pl

Nie dawno złożyłem tam komputer i jestem ogromnie zadowolony ^^ ceny nie są takie drogie, dostaje się gwarancje, i za dopłatą odrazu składają kompa.

Opublikowano

Polecałbym Media Markt lub sieć sklepów Keynet.

Btw. ;)

Skrzynek się nie opłaca kupować ;/ Dziś kupisz taki super, a za kilka miesięcy będą lepsze. :rolleyes: Kup osobno części i złóż.

Opublikowano

Lepiej jest kupować składanego komputera z wybranych części przez siebie, w matketach najczęściej jest tak że nie które podzespoły są zintegrowane, więc lipne

Opublikowano

Poleciłbym najpierw rozjerzenie sie we własnym miescie wkoncu ;I napewno jest jakis komputerowy sklep

Ja składałem kompa i jest dobry i dziala sporo dlugo i fajnie cacy i gtara

30364378.png

Opublikowano

Poleciłbym najpierw rozjerzenie sie we własnym miescie wkoncu ;I napewno jest jakis komputerowy sklep

Ja składałem kompa i jest dobry i dziala sporo dlugo i fajnie cacy i gtara

30364378.png

Opublikowano

Ja kupiłem na esc.pl

złożyli mi go od razu,wszystko cacy przysłali i tak był złożony ze dziwie sie ze karta graficzna nie odleciala...Polecam tobie,zebys dał informatykowi prywatnie do złożenia niz dał na esc.pl,ale tam dosyc tanio wiec polecam

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...