Vixerie Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Szuka jakiś fajnych gier MMORPG 3D (najlepiej) po Polsku (na bazie clienta) Odnośnik do komentarza
Vizorg Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Metin 2 www.metin2.pl Shayia http://pl.shaiya.aeriagames.com/ Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Polecam Metin2... Gra ktore pochlania duzo czasu ale mysle ze warto w to grac. Jezeli chcesz zagrac na globalnych serwerach to polecam przygotowac troszke pieniazkow $$$ gdyz bez tego gra bedzie bardzo trudna oraz monotonna i bez celu ... Jezeli wybierzesz gre na serwerach prywatnych to kasy ze soba nie potrzebujesz gdyz wszystkie rzeczy ktore kupilbys na serwerach globalnych w IS(ItemShop) to na prywatnych serwerach znajduja sie one w grze u postaci NPC czyli mozna te rzeczy kupic za nasze pieniadze wirtualne tzw. yangi =)) A wiec jezeli chcesz wydawac kase na gre to Metin2.PL a jezeli chcesz pograc dlaczystej przyjemnosci to polecam serwery prywatne. Wszedlkie poradniki na temat gry znajdziesz na MPC forum w dziale Metin2 =) Odnośnik do komentarza
sebos2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @Up i ten jeszcze wyżej Metin NIE JEST FAJNY! Shaiya sux! @Top 4story,9Dragons,Air Rivals,Rappelz,Runes Of Magic,Guild Wars,Age of Conan "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza
mario4311 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 4 story metin 2 , i taka jeszcze jedna gra jak co to dam edutyj i napisze @Editc Mu Online Silkroad Maple Story Metin2 4Story Tibia 2Moons/Dekaron Soul Ultimate Nation Cabal Online World of Warcraft Lineage 2 Diablo Kal Online Knight Online Aion Online Rappelz Runes of Magic Nostale Shaiya Online sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek). Odnośnik do komentarza
Splinter Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Szuka jakiś fajnych gier MMORPG 3D (najlepiej) po Polsku (na bazie clienta) Hmmm jak MMORPG To jest kilka gier: NR1:Metin2 (Grafika 3D MMO Po polsku no i baza klienta ) NR2:AirRivals (Grafika 3D MMO tylko walczysz samolotami zamiast nupkami ,chyba też client) NR3:Margonem (Grafika Podobno 3D ale według mnie 2D, jest to gra przeglądarkowa) NR4:Tibia (Grafika 2D, podobno client) Mam nadzieje że pomogłem , ja z mmo te gry znam ;D tzn. mało zajmują i są blisko twoich wymagań Kochanie wróciłem Nie no, żartuje. Chociaż... Odnośnik do komentarza
sebos2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @Up Nr.1 - Gówno Nr.2 - Nawet nawet Nr.3 - Gówno Nr.4 - Gó...A nawet fajna jest... Tacy kurwa experci ,a o RoM-ie nie słyszeli... Jeżeli to spam ,to przepraszam "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To mogles napisac w temacie jakich gier mamy ci nie polecac... Odnośnik do komentarza
sebos2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @Up Gościu napisał "fajne"... Ludzie nawet w te gry(co podają) nie grali @mario(i te cyferki) World of Warcraft/AION/Dekaron/Knight Online jest po Polsku? Nie wiedziałem... "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @Up Gościu napisał "fajne"... Ludzie nawet w te gry(co podają) nie grali @mario(i te cyferki) World of Warcraft/AION/Dekaron/Knight Online jest po Polsku? Nie wiedziałem... Gram w metina pare ladnych lat i nie wiem dlaczego uwazasz ze nie gralem w ta gre? Autor tematu napisal fajne i wg.mnie ta gra jest fajna. A skoro on slyszal o tych grach wczesnej to powinien napisac w temacie o jakich grach napewno mamy sie nie wypowiadac. Odnośnik do komentarza
sebos2 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Metin to gówno i nic tego nie zmieni. Oprócz ciebie ludzie nie grali w te gry... Nadal Polecam Guild Wars Bezduch 1 "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza
henazari1 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Metin "RZONDZI" i nic tego nie zmieni Odnośnik do komentarza
dadulek6 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Hmm... Polecam Metin2 i Runes of Magic. Ale jeśli nie sieciowo tylko same RPG to Gothic. Nie wiesz jaki to serwer? Kliknij Odnośnik do komentarza
Seoth Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 polska gra ? i ma byd dobra gra ? ale jaja no jak bum cyk cyk Polecam 1.World of Warcaft ( global , private ) zalezy od pieniedzy. 2. MapleStory grałem kiedys i mnie wciaglo teraz wydaje mi sie dziecinne ale moze ty. pograsz;P 3. MMORPG sa montonne polecam BF BC2 jak co albo CoD BO 4. POLECAMa gorąco Dragonbal online ( Korean ) 5. Elsword no gra narazie jest po germansku ale mi to nie przeszkaadza w rozgrywce nawet wciąga Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Skoro autorowi tematu zadna gra nie pasuje to polecam pograc w tibie... Grafika prawie 3D PRawie... Odnośnik do komentarza
UKI_^^ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Metin 1 ( nie wiem czy jest PL ) I co łyso wam teraz? haha Odnośnik do komentarza
mario4311 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Gram w metina pare ladnych lat i nie wiem dlaczego uwazasz ze nie gralem w ta gre? Autor tematu napisal fajne i wg.mnie ta gra jest fajna. A skoro on slyszal o tych grach wczesnej to powinien napisac w temacie o jakich grach napewno mamy sie nie wypowiadac. cieszko sciagnac sobie spolszczenie ?? sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi