Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak wiem że było to wiele razy poruszane ale mi nic nie pomaga mianowicie gdy przejdę do innego okna np otworze sobie przeglądarkę chce wrócić na metka no i wyłącza się no i pytajniki -.- kolejny to taki że często gdy teleportuje się gdzieś to się zawiesza obraza znaczy czarny ekran jest no i znów zwała muszę od nowa włączać dodam że nie gram na żadnych botach hackach itp kiedyś grałem ;D no słyszałem że to może być też wina privów plz help!!

Opublikowano

Znaki typu ' ???? ???? ???? '' pojawiaja sie gdy wylacza ci sie klient... Klient zamyka ci sie z powodu przeciazenia systemu =) Po kazdym wlaczeniu komputera wejdz w panel zadan i pozamykaj aplikacjie ktore ci sie nie przydaja ^^. Zapewne u ciebie dziala to na takiej zasadze ze powrot z pulpitu/strony www do klienta gry przeciaza tak pulpit ze klient sie poprostu zamyka ^^..

Opublikowano

ziomuś zrozumiał bym to gdy bym miał 512 ramu ale no bez przesady przeciążenia przy 4gb i procku core quad no bez przesady dziwne że przed tym całym HS tak się nie działo poza tym czasami mam odpalone 7 klientów na privie i nic nawet laga nie mam inne propozycje ?

Opublikowano

nie rozumiecie to tylko na polskim metinie baaardzo dziwne że na privach nigdy tak się nie dzieje a pozatym komp w miarę czysty avastem pro orginalnym skanowałem hijacktihsem i czysto help :D

Opublikowano

Wyłącz torrenta, i powinno być normalnie.

Ja zawsze po nie wyłączeniu torrenta miałem to co ty, po wyłączeniu torrenta po włączeniu się gry działa normalnie.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...