Himen1324 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czesc.Chce was zapytac jak wyplacic yang z gildi.Jestem zalozycielem mamy ziemie i alchemika i mam 900 yang(wiem ze malo ale przed chwila zrobilem alchemika ) i chce je wyplacic jak? Tesco dla ciebie badziewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matjes Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Co tydzień samo Ci na konto wyplaca chyba 5% z yangów co masz na ziemi gidlii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W czwartkowy dzień całą zebraną kasę dostaję lider. Najprawdopodobniej jest to po konserwacji(czyt.po 12) [email protected] na pewno nie 5% jakby było 5% to nikt by nie stawiał kowala Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matjes Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @up 5% idzie na rzecz gildii 95% idzie na rzecz królestwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oriczek14 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 zgodzę się z kolegą up zbyt duża sygna RMCF1902 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) tylko 5% znawco 95% przepada (idzie na królestwo) ...a te 5% to najczęściej jakieś kompletne grosze rzędu 200k Gdyby tak było, to nikt by nie stawiał kowali itd Prozac Wypowiedz moderatora forum board.metin2.pl : Cała kaska leci do lidera ( w poradniku jest błąd ;P) [email protected] ja nie wiem, przytaczam tylko słowa moderatora z forum Edytowane 4 Stycznia 2011 przez x070x Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matjes Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie możliwe, że leci cała kasa, bo grałem z kolegami kiedyś i mieliśmy ziemie gidlii i kumpel nie dostawał all kasy no chyba, że przez ten czas się zmieniło. obol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Himen1324 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 no tak ale wczoraj mialem 900 yang a dzis nie mam nic ... a jest wtorek Bezdomny09 1 Tesco dla ciebie badziewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Napewno nie leci calosc... Leci tego jakas czesc a zeby sprawdzic jaka to lider gildii przed czwartokowym resetem bo wtedy prawdopodobnie yangi przyplywaja , niech zapisze sobie dokladnie ilosc yang w eq i ilosc yang jaka wplynela od ostatniego razu na gildie i wtedy troszke matematyki i wychodzi nam % jaki dostajemy : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi