ksmauvbo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tak sobie pomyślałem, bo mam hybrydę str, ale bardziej podobała by mi się gra full int, nowego chara od podstaw nie chce mi się robić, strata czasu i w ogóle. server[Fire] czy jest jakis scroll co da sie zresetowac stat point lub poprosic gma zeby cos takiego zrobil zaplacił bym za takiego scrolla lub za reset stat point ps: gdzies czytalem ze cos takiego jest LVL 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroz3k Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Też gdzieś czytałem, że nie... I też gdzieś czytałem, że mógłbyś całego posta napisać normalną czcionką i normalnym, białym kolorem czcionki, a nie tak jak teraz. Najlepiej to spytaj na ich forum, ale z tego co ja się orientuję to takiej opcji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cain Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To ja Ci odpisze po twojemu, żeby Ci się dobrze czytało. NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO, A GMÓW NIC NIE OBCHODZI. NIE DASZ RADY SIĘ Z NIMI DOGADAĆ. TEMAT ZAMYKAM. Oj poniosło mnie. Temat zamykam. Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi