bonus92 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tak jak w temacie poszukuje gry podobnej do tibi najlepiej (2d) zna ktos cos podobnego? jesli tak to prosze podawac linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhuadoz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wiesz co jeżeli Ci się podoba Tibia, to może zagraj w jakąś na przeglądarke. Patrze top 50 i może: -Margonem -MyFantasy -Shakes & Fidget To moja własna wersja, może inni użytkownicy znajdą Ci lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirMarthes Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wodbo - gra bardzo, ale to bardzo podobna do tibii. np.: Można powiedzieć, że to taka podróbka tibii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk174 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Polecam Ci najbardziej my-fantasy najlepsza gierka podobna do tibi a zarazem bardzo wciąga. Jak zagrałem 1 raz to już chciałem wydawać kase na SMSy . Wbiłem jakiś tam 70 czy 60+ i wróciłem do Tibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregores Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wodbo to jest poprostu przerobiona tibia ;> jak kto woli ale to tylko ots, i co jakis czas jest reset charow, jakies niedociagniecia bledy, niekompetetni gmowie itp... gra nie warta zachodu jak najbardziej moge polecic ci my-fantasty, ale jesli szukasz lepszych wrazen sprobuj sil z wow'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonus92 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 dziekuje wszystkim za wypowiedzi... oblukam wszystkie z podanych ale mysle ze my fantasy mi sie najbardziej spodoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zobacz tę giere: http://www.zezeniaonline.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi