Omek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W dniu jutrzejszym przewidywane jest [MAINTENANCE] trwające 5 godzin. Od godziny 03:00 A.M. do 08:00 A.M. CET(GMT+1). Czyli w naszej strefie czasowej od 4 do 9 rano. Przez ten okres 5 godzin zarówno gra jak i strona będzie wyłączona . Konserwacja ma na celu ulepszenie ochrony ( Pewnie Hack Shield ) Z tego co wiem nie czytać tematów podpiętych więc zostawiam go na dole . @Lenart Dzięki korciok, Bebson, amidorak i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza
paradiseeeee Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 wiadomo co bedzie wprowadzone ? jakas bron lub mapka ? za odpowiedz konkretna + dam Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 od 4 do 9 rano. Omek 1 Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 wiadomo co bedzie wprowadzone ? jakas bron lub mapka ? za odpowiedz konkretna + dam Żadnej broni ani mapy nie . Po prostu konserwacja serwera. tzn Wyłączenie starych Eventów ulepszenie Hack Shielda . Czyli jutro można się spodziewać iż hacki zrobią papa Odnośnik do komentarza
paradiseeeee Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 jak juz robia tak dluga przerwe to mogliby dac jakas mapke fajna moze i powiem to na forum o hackach ale dobrze ze hackow juz nie bedzie ale Niemiec i tak wymysli nowego wiec na jedno wyjdzie poprostu krotka przerwa w hackowaniu :rolleyes: i znowu spam na forum ze Gordon nie dziala Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 o niee wyprzedziles mnie po wypowiedzi widze ze tez podales w zlej strefie czasowej ale kazdy moze sie mylic + dla ciebie polaczek_xD 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 jak juz robia tak dluga przerwe to mogliby dac jakas mapke fajna moze i powiem to na forum o hackach ale dobrze ze hackow juz nie bedzie ale Niemiec i tak wymysli nowego wiec na jedno wyjdzie poprostu krotka przerwa w hackowaniu :rolleyes: i znowu spam na forum ze Gordon nie dziala długa ? 5h i to jeszcze w nocy ?? to nic ... w maple zrobili parcha czy tam service checka (to samo co tutaj maintenance) który trwał ok 27h, (nie pamiętam dobrze, ale ponad 24h.) więc to jest jeszcze nic. Odnośnik do komentarza
paradiseeeee Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) długa ? 5h i to jeszcze w nocy ?? to nic ... w maple zrobili parcha czy tam service checka (to samo co tutaj maintenance) który trwał ok 27h, (nie pamiętam dobrze, ale ponad 24h.) więc to jest jeszcze nic. zalezy jak dla kogo to sa godziny w ktorych prawie najczesciej gram wiec mi godzina nie pasuje /// Wiesz... czasem trzeba komputerowi też powiedzieć dobranoc, iść spać a potem do szkoły ... - Lenart Edytowane 4 Stycznia 2011 przez Lenart Odnośnik do komentarza
korciok Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nareszcie ulepszą tego hack shielda. Dzięki za info , dam - lub + jak tam chcesz. Odnośnik do komentarza
KowalMen Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 OO tak , żeby ulepszyli tego Hack Shield'a żeby nie działały hacki, przynajmniej na te kilka dni. Tym którzy potrafią bez hacków grać to ratio w góre pójdzie ;D A co do HackShield'a, obiło mi się gdzieś o oczy że mają kupić jakiegoś ruskiego shield'a który troche kosztuje, ale jest w 99% nie do zdarcia. Ale mogę się mylić, obiło mi się o czy takie coś, ale nie wiem czy to prawda. Odnośnik do komentarza
replite13 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 dzięki za info .... leci + .. created by me Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 wątpię żeby nexon dla jednej gry zrezygnował z hackshielda ... każda ich gra jest zabezpieczona właśnie hackshieldem Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Koniec . Zamykam . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi