Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak "Wykoxić" Woja

PizzaMniam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spędź 2 miechy na metkach zazdry w m2 i nie da się nie zarobić....... EQ możesz kupować jak najlepsze na jakie ci pozwalają twoje Yangi.

Uważaj też z robieniem Fishbota, bo ja dostałem bana za powiązanie na 65 lvl skille prawie G, choć inny email i reszta...

Pamiętaj też że na PL,u jest dużo neokidów, można na nich trochee zarobić...

Opublikowano

ja o tym wiem nieraz kupuje aure albo jakies dobre ku za marne kilkanaście k.. fishbota nie robie nie jade na hackach wole sam ;]

:]

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu żebyś robił dalej eq... takie ci wystarczy jak na ten lvl. Kup dropa, expa i idź do v2 na szpony. Spokojnie 70 lvl wbijesz (ja bym wbił z twoim eq w ok tydzień). Na pewno z expienia będziesz miał ok 20+ lwich tarcz na 61lvl, spróbuj zrobić jakąś na +9, bo bawienie się w okrągłe to przesada... trudniej je zrobić ;]

Albo sprzedaj okrągła i kup tarcze na 61. Z expienia na pewno trochę kasy będziesz miał, kup bojowego na +6 i spróbuj go zrobić w DT ;]

Na 70lvl tylko czytać KU, co dziennie 4 ;]

I teraz wystarczy żebyś zarabiał hmm na metkach ? bodym spokojnie możesz do red iść jak masz żonkę buffa ;]

Co dziennie zarabiaj na KU + sobie trochę odkładaj na EQ które w przyszłości zapewne kupisz ;]

Jak coś to pisz pw na skype mogę ci pomóc ;]

Nie spałem więc mogłem pisać chaotycznie, za co z góry przepraszam ;]

Pozdrawiam

Gość lukasz22126
Opublikowano

To zależy, czy chcesz go do pvp czy expa, jeśli pod expa to eq masz dobre, tylko mógł byś przede wszystkim wbijać aure, bo dodaje dużo ataku :) jeśli pod pvp, musisz zmienić parę rzeczy, kup abs na miecze i 2 rękę po 20-30%, fmsa sprzedaj i kup takiego 20 sr dla woja z kd +3 pod pvp oczywiście woj +3 podstawa, i 2 jaki chcesz, np powtórka +3, ja mam um ponieważ wg mnie są lepsze, a jak już kupić z um to tak z 10 % z kd +3 woja i powtórki/śmierci, to cię już trochę "wykoksi"

Opublikowano

ja mam aura m3 i zadne ku nie wbite a berek m3 1 ku do m4 narazie nie expie zarabiam wlasnie na te absy , fms , ku itp czytam prawie codziennie Ku dzisiaj bylem na dt zrobilem boga na+8 chwile tez poexpilem tak z 10-15min i dropl mi bodzio ;] wiec powoli powoli zarabiam zarobie troche kaski tak z 100-300kk zalezy od szczescia ;p i wtedy pójde expic tak wogóle myslalem zeby do feri siedziec na DT ale sam zobacze jak sie uda to zalezy od szczęscia no moze poexpie troche jak bedzie mi sie chcialo wbije ten 54lvl i wirka na m3+ to juz w pvp będą postępy ;]

Opublikowano

Kup fmsa z sr 37-40 (ja kupiłem za 220kk, wystarczy poszukać) wbij kd woja, sury/ninji ew. kryta, szycia +4

Kup jakieś absy, eq z ludźmi etc.

Jak masz dobra skille offensywne, to kup fmsa z um na + (cos ok 17 z kd do pvp)

Jak dobre skille wspomagające typu aura i mało offensywnych, to ze średnimi.

52287137559562145640.png

Opublikowano

@2x up

Ja tam gram od 3 miechow i mam aure na P :P

@up

zgadzam sie :P

Opublikowano

wiesz co zrob ? wbij z 65 -70 + a nei bedziesz gnil na tym 50 lvlu ... potem wejdzie ci szarza i inne skile ktore malo ksoztuja wyrobisz na g aura na m6 ci wystarczy potem zalatwisz stal bojowy + 7/8 , sokola z nno i bedziesz koksil tyle ci radze IDZ DO SKLEPU PO DOLADOWANIE I DOLADUJ SM;D i kup przepu do v2;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Eq masz w miarę dobre ale skille słabiutko podbi skille i będzie dobrze.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Hmm tak wszyscy piszecie o skillach to sie pochwale bo troche sie zmieniły od tego dnia co zalozylem temat teraz berek m3 1 ku do m4 i aura 2ku do m4

No a poza skillami to mam zamiar poexpic do 54lvl na BO mam swojego buffa bez pt i lura jakiegos sie wezmie to sie szybko wbije ten 54 potem mały przestój bede wbijac ku dalej zebym mial aure m4-m5 wirka m3+ berka m4+ bo wlasciwie berka teraz nie bede czytac jak wejdzie na m4 to koniec z czytaniem nie pędze z nim bo im wiekszy m to zwieksza otrzymywane obrazenia wiec ja sie do tego nie pale zeby wirek byl m3-m5 aura m4-m5 w czasie kiedy te skille bede robic bede zarabiac kase na DT jak juz te skille se wbie to ide expic do v2 na szponach ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...