Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak "Wykoxić" Woja

PizzaMniam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich. !

No to zaczne od tego mam woja body 50lvl Skille - Aura m2 Berek m3 teraz daje w wirka

Eq:

Luska+6 def,sped+3 i spalony /niestety spaliłem wczoraj na+8 dlatego teraz mam+6 ;/

Fms+9 sr 24 smierci penetr+3

Okrągła+8

zelak+9

Ebo+9

srebrna+9

buty 1500pz

Nasz 1000pz

88kk kasy

11,5k hp , 406defa

I teraz nasuwa się pytanie chciałbym zrobić z mojego woja takiego no "koxika" , żeby był bdb w pvp i expie lecz niewiem jak to zrobić prosze napisać mi wasze propozycje co mam zrobic aby moja postac była PRO

Za odpowiedzi dam każdemu + lub - i 5

Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi i poświęcenie czasu na przeczytanie mojego tematu

:]

Opublikowano

Wiesz za taką odpowiedz to ja dziękuje najlepiej chciałbym sam na to zarobić i proszę o odpowiedzi co zrobić postacią itp a nie mi tak odpowiadasz..

Opublikowano

Wiesz może powiem tak.

Ja gram wojem mental mam 35 lvl a sygny mi się poprawiać nie che :P

Też mam eq full +9 ric 32% sr i to nie są yang z allegro :/

Jak chcesz robić tak jak ja to czytaj ku :P

Przynajmniej ja tak robię.

Chce dobić na G xD

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Jest mały problem aura chodzi po 7-8kk s3 obsydian a zeby kupić jedno ku trzeba szukac z 2h po m1 każdy wykupuje te księgi i jest wielki problem z kupnem

Jednak sam wiem , że bez skilli ani rusz , więc radzicie mi wbijac skille? a z eq wszystko jest dobrze?

Opublikowano

Powiem tak eq jest spoko tylko ta zbroja :/

Skile musisz robić i bez tego nie tuszysz bo ja na 35 mam na m3-m4.

Wiem też że ku dla bodego jest drogie :/

Ja radze zrobić zbroje i skile :P

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Jest mały problem aura chodzi po 7-8kk s3 obsydian a zeby kupić jedno ku trzeba szukac z 2h po m1 każdy wykupuje te księgi i jest wielki problem z kupnem

Jednak sam wiem , że bez skilli ani rusz , więc radzicie mi wbijac skille? a z eq wszystko jest dobrze?

EQ masz bardzo dobre na ten lvl ujdzie.

Podbij teraz skille na m7-G i "leveluj" dalej.

Opublikowano

okej czyli ja robie tak lece z łuską na dt jak zrobi na+7 to wsadze kd uchylenia o ile wejdzie i zbrojka styknie następnie zabiore sie za kupowanie KU Aura wbije na m4+ i ide expic do 54lvl wbije wirka na M wtedy wbije wirka na m2-m4+ i kupie dużo ku bo po 2kk mozna kupic i duzo jest na serwie a no a jak spali łuske to kupie moze smocza+9 albo luske+7-8 chociaz kaski mam mało ;/ dziękki all za odpowiedz kazdy dostal plusika ja spadam narqa

Opublikowano

Spróbuj dodać jakieś bony. W eq nic nie zmieniaj bo jest zajebiste. I przede wszystkim musisz wbić skile, to podstawa.

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

No za skille musze sie zabrać ale powiem wam ze z 17stu przeczytanych ku weszło tylko jedno mam pecha no a nie wybonuje eq bo nie wydaje kaski na is ;] a tych całych reklam to nie umiem wypełniac :D Ci co plusów nie dostali to dlatego ze juz limit

@Edit

Mephisto eq no nawet mam dobre tylko ta zbroja mnie gryzie ;/ bo byla by+8 ale musiała sie bodziem spalic ;/

Opublikowano

Powbijaj skille na g1 i pobonuj sobie itemki . TU masz tuta :

http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/

Zrób sobie bony na zwierzęta/ludzi/hp/krytyk/magia albo trutka.

Kd penetry w fms'ie wymień na kd potwora +3/4 , okrągłą do +9 i będziesz koxił , zarówno w PvP jak i w PvM na przykład w v1 na ostatnich spotach

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Powbijaj skille na g1 i pobonuj sobie itemki . TU masz tuta :

http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/

Zrób sobie bony na zwierzęta/ludzi/hp/krytyk/magia albo trutka.

Kd penetry w fms'ie wymień na kd potwora +3/4 , okrągłą do +9 i będziesz koxił , zarówno w PvP jak i w PvM na przykład w v1 na ostatnich spotach

Mysle ze kd smierci i potwora i penetry wywalic bylo by lepszym rozwiazaniem ^^... I tak jak mowi UP bony na trutke HP kreytyk i lecisz do V1/V2

Opublikowano

no tak x070x ale mi te reklamy wogóle nie wychodzą poprostu nie umiem ich robić chyba , że byśmy zrobili tak ze ktos kto umie tłumaczyc i umie wypełniać te reklamy by sie ze mną dogadał na GG jak podacie bedzie fajnie a ja nagrodze przez tydzien +sami lub- minusami i 5iąteczkami :D

Opublikowano

@Refresh

Sytuacja troche sie zmieniła łuska jest+7 z defa+3 spalony i czysty jak sie uda to bedzie speeda

No i jest Berek M3 Aura M3

Opublikowano

okej czyli ja robie tak lece z łuską na dt jak zrobi na+7 to wsadze kd uchylenia o ile wejdzie i zbrojka styknie następnie zabiore sie za kupowanie KU Aura wbije na m4+ i ide expic do 54lvl wbije wirka na M wtedy wbije wirka na m2-m4+ i kupie dużo ku bo po 2kk mozna kupic i duzo jest na serwie a no a jak spali łuske to kupie moze smocza+9 albo luske+7-8 chociaz kaski mam mało ;/ dziękki all za odpowiedz kazdy dostal plusika ja spadam narqa

Kup drop x2 na np 30 dni, i siedź na so-han metki diabła. Spokojnie tam na eq zarobisz jak ubijesz 4x4 diabła. 16 metków diabła to sporo ks klatw + i nieznanych talizmanów + i bez + można na nich teraz fajnie zarobić + ku ciekawe zawsze dropnie. Metki respią się co 15-20 min więc zanim oblecisz wszystkie ch już się zaczną respić na ch

Wbij aurę m6+ i a z berekiem spokojnie bo zwiększa otrzymywane obrażenia więc nie pędź tak z nim do G. Aura i wir najważniejsze.

Opublikowano

Wiem wlasnie dlatego berka juz nie wbijam mam ostatnie 2ku bede bić aure ciągle ale narazie posiedze troche na dt zeby zarobic mam jakies boga+7 nimfy szpony funkcje nieb lzy itp to to poulepszam i posellam jak zarobie kasy troche i ide expic a tak wgl gdzie mi polecacie expic?? mi kumple mówia ze w v2

Opublikowano

Jezu żal mi takich ludzi którzy piszą - wbij aurę G+ , Ci co to napisali w 99% nigdy nie mieli 4 skili na m .

Według mnie nie wbijaj aury na G+ itp. Wbij jak najwyżej Ci się uda i kup fmsa 13 um około - drogi bardzo on nie jest ( Około 70kk ) a w pvp ze skili walniesz 2x więcej niż swoim fmsem.

Pozdrawiam.

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

grubi900 wiadome ze aury na G teraz nie wbije ale kiedys moze mi sie to uda a co do fmsa mialem kupic ale narazie stwierdzilem ze jak wbije minimum 54 wbije wirka na M to dopiero będe sie za tym rozklądać i zaopatrze sie w abs i moze troche na ludzi jak zauwazyliscie mam eq do expa ;] na pvp tak jak pisalem zrobie troche potem ale teraz pytam się was gdzie expic czy kumple dobrze mówią ze w v2?

@EDIT

wlasnie spalił kd speda+3 robie ta łuske na+8 jak spali to spali trudno ;[]

Opublikowano

Kd speeda nie wsadza się do zbroji do expa. Chyba że expisz z buta. Wsadza się takie kombinacje :

Def/Uchyłka/Wit

Def/Uchyłka/Unik

1 kombinacja typowo pod exp a 2 już na DT :) Speed tylko pvp i exp z buta.

Opublikowano

Noo najlepiej jest wbić aure na P9

Na woju już mam P5 .. Jeszcze troche i FóBó przegonie

Pl to gówno .. Czemu na nim gracie ? Bo żyjecie -Pl to wieczność= nigdy nie padnie .

a Chcecie się przekonać ?

Teraz kiedy jest stała widoczność obok rangi . Nie ma róznicy - oprócz rate . !!

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

Opublikowano

Noo najlepiej jest wbić aure na P9

Na woju już mam P5 .. Jeszcze troche i FóBó przegonie

Pl to gówno .. Czemu na nim gracie ? Bo żyjecie -Pl to wieczność= nigdy nie padnie .

a Chcecie się przekonać ?

Teraz kiedy jest stała widoczność obok rangi . Nie ma róznicy - oprócz rate . !!

P9 ;D pozdro dzieciaku :) wiesz ze max jest P? Samo P a nie P9 ;D

Opublikowano

Hhahahaha Fuck Yeah zrobiłem łuske na+8 na dt :]] gz for me ! ;] teraz to koxik ^^

Dobra to teraz wg. waszych wypowiedzi wnioskuje , że musze kupic eq na pvp i czytac skille ;p

dzięki all za odpowiedzi uważam , że temat mozna juz zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...