Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mopay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż nexon mi odpisał dostanowiłem zkontaktować się z wami na forum ....

Wiadomość brzmi tak :

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe. We already checked the transaction logs from your account and we did not retrieve any information from the billing company. Please contact the billing company that charged you, for us to know more information that may help you resolve your issue, as you are supposed to receive an SMS code coming from them.

For more information please visit our website at: http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main

Thank you very much for understanding

Combat Arms Europe S.A.R.L. Customer Support

Czyli mószę się skontaktować z firmą Mopay???

PS.

Nexon mi nie zrekompensował NX

tCGj4L.png

Opublikowano

""Kurwa nexon jest zjebany "".

Ciekawe co napisze Mopay ? ;D  Ja bym sie wnerwił jak bym miał tak latać po serwisach za nieudaną transakcje nx-ów

42772302458035487749.png

Opublikowano

a nie wiem zrobiles ss jak kupowales lub cos w tym stylu ?

ja zawsze jak dzwonie zeby kupic robie SS

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

może wejdę na stronę orange i tam jest lista do numerów do których dzwoniłem i wysyłałem sms....może to coś da ??

@omek

o jaki dokładnie dowód wpłaty chodzi ?? xD

tCGj4L.png

Opublikowano

może wejdę na stronę orange i tam jest lista do numerów do których dzwoniłem i wysyłałem sms....może to coś da ??

@omek

o jaki dokładnie dowód wpłaty chodzi ?? xD

Jednym z dowodów wpłaty może być np otrzymany przez ciebie SMS zwrotny za to co zakupiłeś .

9368_gold.png

Opublikowano

no ja otrzymałem sms z błędem : Nie można przetworzyć twojej wiadomości SMS.Proszę sprawdz czy proces Twojej platności Mopay na stronie www nie zakonczyl sie lub rozpocznij platnosc od nowa

tCGj4L.png

Opublikowano

no ja otrzymałem sms z błędem : Nie można przetworzyć twojej wiadomości SMS.Proszę sprawdz czy proces Twojej platności Mopay na stronie www nie zakonczyl sie lub rozpocznij platnosc od nowa

Czyli masz dowód.

Piszesz pokazujesz im to i już

9368_gold.png

Opublikowano

Dobra czyli sprawa załatwiona .

Aby nie szerzył się zbędny spam zamykam temat.

Chyba że będziesz miał coś tam jeszcze z nim problem daj mi znać na pw to otworzę :)

Zamykam ./

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...