svarti Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Na podstawie tych postów: http://www.mpcforum.pl/topic/269813-mbot-zamknieta-rejestracja/ http://www.mpcforum.pl/topic/269816-re-mbot-zamknieta-rejestracja/ dostałem bana na 24h. Jestem co najmniej zaskoczony. Ale ocenę pozostawiam Wam. Poprosiłem moderatorów o usunięcie mojego konta, także nie wiem czy jeszcze napisze.... ronin 1 Odnośnik do komentarza
VioiD Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To był ban na 24h to czego ryczysz? Zaraz dostaniesz kolejnego za bezsensowny Topic Z Modami się nie dyskutuje zwłaszcza że mają większa władze... Poza tym robiłeś topic z zapytaniem o rejestracje.Po co robisz topic skoro wiesz ze rejestracja jest nieczynna? Odnośnik do komentarza
svarti Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To był ban na 24h to czego ryczysz? Zaraz dostaniesz kolejnego za bezsensowny Topic Z Modami się nie dyskutuje zwłaszcza że mają większa władze... Poza tym robiłeś topic z zapytaniem o rejestracje.Po co robisz topic skoro wiesz ze rejestracja jest nieczynna? Przepraszam, nie ryczę... Btw. pytałem o powód tego, ze rejestracja jest nieczynna i kiedy będzie czynna... Czy to bezsensowny topic? (o czytanie ze zrozumieniem proszę) KIEDY NIE STARCZA ROZUMU, ZASTĘPUJE GO SIŁA <- to do działania tego Pana Moda. Odnośnik do komentarza
plimos Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jest zamknięta i tyle. Muszą podawać powód? Na szczęście ja zdążyłem kupić sobie mbot'a do csro :> Odnośnik do komentarza
D&G Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Z takimi żalami zapraszam na samosia.pl Potrzebujesz poczucia wartości pisząc taki temat w pogaduszkach? Powinieneś raczej o problemach na pw pogadać. mario4311 i InLoVe/Slayer 2 Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza
mario4311 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 lol i co z tego ze dostales ja dostalem kiedys na tydzien i sie nie ciesze twoj problem koles trzeba umiec pisac a nie spamic D&G 1 sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi