kaigie Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Idzie wam teraz metek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iveco1996 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja mam problem taki jak ty też mmi nie chodzi, a jak z rana grałem to pisało że serwer online za 2h Hol3k_ZCH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Faktycznie mi tez nie dziala , moze jaksas niezapowiedziana przerwa. Dodaje prefix , zapoznaj sie z regulaminem dzialu kaigie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaigie Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Faktycznie mi tez nie dziala , moze jaksas niezapowiedziana przerwa. Dodaje prefix , zapoznaj sie z regulaminem dzialu No to sb nie pogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi