Pon.Lok Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam ,kuzyn nakręcił ostatnio filmik i chciał byście go ocenili. Nie chcę ani - ani + ,gdyż film jest nie mój. SanguiS 1 Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Powiedz kuzynowi zeby robil film dluzszy i z lepsza trescia i bardziej ciekawa bo wg.mnie ludzi nie ciekawi wbijanie samego lvl-a... Zawsze warto dodac cos od siebie a nie tylko przyspieszeno tempo w ktorym ktos wbija lvl.. Za film w skali od 1 do 5 daje 2.5 i zycze powodzenia w dalszym tworzeniu filmow. SanguiS 1 Odnośnik do komentarza
InuT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nic w tym fajnego ;( tylko pokazałes że wbiłeś taki lv na drugi raz jak bedziesz robił filmik postaraj się Signature made by daronian Odnośnik do komentarza
Grzyb2p31 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 heh Gz zawsze to jakas satysfakcja z wbicia levela ale na privie to praktycznie zadna ;p Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi