NICO123 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dostane za buga bana wczoraj zrobiłem tak Chciałem sobie podexpic dropa w tym celu włóczyłem trzy metiny było to na ch2 wiec na lagi nie musiałem czekać kiedy wyłoczlem jednego metina pojawił się czarny ekran (włoczyłem wiec stan osczedzania mocy zawsze to mi w takich sytuacjach pomaga ) gdy byłem juz w na pulpicie patrze a tu HACK SHIELDA wyskoczyło okno i pisało coś tam na d... speed hack to chyba jakis bug jakis jest co o tym sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy11994 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak dostaniesz bana odwolaj sie od niego mowiąc ze miales te 3 metiny wlaczone . Ale raczej nie dostaniesz za to bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Scofield. Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Bana nie powinieneś dostać, ale jak dostaniesz to już raczej Ci nie odbanują, bo napisali, że ten HS wykrywa all 100% i to "nie podlega dyskusji" PaC™ 1 @@@ [TuT] Działający Darmowy EasyMetin2 I Obejście [email protected]@@ Jak jesteś mądry to daj a jak jesteś głupi to daj A jak jesteś peda* to nie dawaj nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newcity Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 [email protected] mi 2 dni temu hs wyskoczył "DEDECT GAME HACK d:/gadugadu/gg.exe" żal nie ? Suigetsu88 1 Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Shogun- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wyczyść logi ! #Edit Chce oglądać twoje logi, logi, logi! p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CS16PLAYER Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 HackShield jest zrobiony przez bande kretynow a te 100% ze niby wykrywa to jest gowno bo znam wiele osob ktore niesprawiedliwie dostaly bana a powodem do tego bylo czytanie calkiem innych plikow. Bana mysle ze nie powinienes dostac bo za bledu programistow gracze nie powinni placic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mephisto1994 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mi kiedyś wyskoczyło okienko SPEED_HACK DETECTED. Ale zalogowałem się ponownie i wszystko działało. Do dzisiaj nie dostałem bana, więc możesz być spokojny. p ozdrawiam Donzio13 1 Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mi wyskoczylo Delete_Game Hack , cos tam cos tam to moze na 100 razy dostalem 1 bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szon122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Słyszałem że HS wysyła logi dopiero za drugim razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi