GrymuarKing Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 witajcie mam 69 lvl, eq ladne ,lecz nie mam bufki bo super gmowie ja zbanowali za nic. No i tak moja aktualna bufka ma 30 lvl wiec musze ja expic przez winde. Lvl 30 wyexpilem jej na zzbach kolo dt lecz slabo lecialo. Musze wyexpic jej 54 zeby wziac slub i zeby miala 3m. Nie chce narazie wchodzic do v2 bo nie mam przepustek a jak wejde chce juz zostac na dluzej i wbic min. 75. Prosze gdzie moge ja w miare szybko expic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4k3r Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tak szczerze to ci nie powiem bo sam nie wiem. Jak mental to szpony v1 abo dt w pt w gore az po pieczecie i spowrotem ale to glupi pomysl. A btw grasz na grymku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy11994 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 jak nie masz konta do zrobienia pt to popros jakie noobka zeby ci zrobil pt na szponach V1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Scofield. Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zrób sobie SM tym sposobem: http://www.mpcforum.pl/topic/234542-tut-najlepsze-sposob-na-sm-za-free-lepszy-niz-sponsorpay/ I podexpij ją we V2 Sposób jest 100% legalny i nie ma za to bana... @@@ [TuT] Działający Darmowy EasyMetin2 I Obejście [email protected]@@ Jak jesteś mądry to daj a jak jesteś głupi to daj A jak jesteś peda* to nie dawaj nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tak jak [email protected] Najpierw wbij bufce ten 40lvl w v1 na szponach (ostatnie komnaty) , potem powypełniaj reklamy dzięki superrewards , po kilku dniach będziesz miał kilkadziesiąt/kilkaset jak dobrze pójdzie smoczych monet.Kupisz sobie 2/4 przepustki , dużo potów na bufce i na głównym charze i jedziesz. Przy okazji sobie wbijesz lvl'e i sm Ci zostanie Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mysle ze V1szpony bedzie ok Dostales sporo odpowiedzi wiec temat zamykam. Jak cos pisz tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/160059-nie-wiesz-gdzie-expic-zapytaj-tutaj/ close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi