Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko logo DC było z metalu na boku buta ;).co do up buty nawet nawet, tylko jakie spodnie do tych butów założysz? z garnitura?''DC noszą tylko Ci co nie wiedzą jakie buty kupić ... ''Powaliłeś mnie tym na kolana, nie wiem czy płakać czy sie śmiać, nie wszyscy maja ulizane włosy jak ty, i nosza do tego buty z nike, nie trawie takich ludzi:)

Człowieku nie znasz mnie nie wiesz jak wyglądam to po co takie coś piszesz 0_o ale co tam ... swoją wypowiedzią wyżej pokazałeś że nie wiesz co to w ogóle styl i jak się ubierać <lol>

PS. Nie noszę butów NIKE ...

@edit

Makin ... na mieście nic ciekawego nie znajdziesz :D wierz mi :P

oficjalnelogo.png

Opublikowano

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Człowieku nie znasz mnie nie wiesz jak wyglądam to po co takie coś piszesz 0_o ale co tam ... swoją wypowiedzią wyżej pokazałeś że nie wiesz co to w ogóle styl i jak się ubierać <lol>

PS. Nie noszę butów NIKE ...

@edit

Makin ... na mieście nic ciekawego nie znajdziesz :D wierz mi :P

Oceniam Cie tak po twoich wypowiedziach, nie wiem co to styl i jak sie ubierać sam sobie zaprzeczasz, skoro dla Ciebie styl to noszenie butów które podałes na zdjeciu + spodnie z garnitura, to gratulacje, niektore nike sa swietne takie jak podalem na up, lecz te ktore ty pokazales to porazka i tu pytam jakie spodnie to tego zalozysz ? xD i tak pozatym o gustach sie nie dyskutuje, na tym koncze flame.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

@up

No nie mogę z kolesia podałem treść wypowiedzi jego posta ... 0_o EPIC FAIL !

a po 2 to Makin chce kupić buty a nie ty więc ucisz się jeśli Ci nie pasują te które dodałem ... <nadal się z niego śmieje> ^^

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Buty Młodego. To jest to !

Miałem prawie rok i nic wielkiego się z nimi nie stało (dobra rada - nie susz ich od razu po powrocie z ośnieżonych ulic bo popękają).

Wygodne to raz, podeszwa nie odchodzi, solidne szwy. Są dość stabilne na lodzie i bardzo przyczepne do gumowych powierzchni. Nie przemakają i nie zachodzą wilgocią. Lekkie nie obciążają nogi ani nie uciskają kostki. W lato dzięki dziurkowanym noskom bardzo przewiewne (szczególnie podczas jazdy na motorze :rolleyes:) i łatwo się czyściły przy użyciu zwykłej ciepłej wody. Jedyny minus to chyba tylko te nieszczęsne wkładki które najzwyczajniej w świecie łapią zapachy Twojej stopy :P

Do rzeczy:

Jeżeli chcesz wygodne, solidne, modne i uniwersalne buty z czystym sumieniem polecam owe Najki a konkretniej mówiąc (a raczej pisząc) modele DUNK HIGH. Jeżeli będziesz je czyścił z soli po powrocie do domu i nie suszył w wysokich temperaturach zrobisz w nich 4 sezony :)

Enjoy.

f.png

Opublikowano

D, a jak można chodzić w zimie w halówkach? B) Te najensy dunki high są idealne na zime, a ich duży plus jest taki że są zajebiście wygodne. A latem śmiegam w:

To jest ukryta treść, proszę

B) Także polecam ale to nie na tą porę :).

card.png

Opublikowano

Tak postanowiłem, że wybiorę sobie jakieś Nike ^^ tylko nie wiem czy te Dunk High, bo już 2 poprzednie pary miałem takie wysokie i może dla odmiany kupi się jakieś z tej serii Twilight ^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

te kilka dni temu zakupilem tylko ze to biale na skorce jest w kolorach rasty

http://store.dcshoes.com/product/index.jsp?productId=4075287

a w tych do szkoly bo musza byc czarne pff

http://store.dcshoes.com/product/index.jsp?productId=3988086

Dziwne jeszcze z tydzien temu byly kolory rasty do zamowienia na butkach juz nie ma hmmm ...

Ale tak szczerze jak masz miec jedna pare do smigania do nie bierz jakis skejterskich bo nie zawsze idzie ich zalozyc trzeba miec normalny butki tez :P

A btw ja bym w zyciu nie kupil butow nike skejterskich bo dla mnie to jakis wielki niewypal i chujowstwo no ale coz rozne ludzie maja upodobania .

Z nike kupilem takie sobie zwykle z rok temu i do teraz smigaja no nie mozna nic zlego powiedziec na nie

http://store.nike.com/ie/en_gb/?&l=shop,nikeid&sitesrc=emealp_IDNS#l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-341717/pgid-341718

wakow9.png