hP2396 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Po pierwsze chciałbym poprosić moda o to aby nie przenosił tematu do np. Metin2 - Serwery Prywatne, bo tam mało kto odpisuje, a ja potrzebuje szybkiej i konkretnej odp. Elo. Znam się dobrze na programach takich jak : Sony Vegas, Adobe After Efects i Photoshop. Chciałbym zrobic mixa metin2 (nie koniecznie na YouTube). W filmikach usera VonDrag0n fajnie to wszystko widać. Np. w tym filmiku od 1:53 obraca i używa skilli ninji w jakimś programie : http://www.youtube.com/user/VonDrag0n#p/u/35/gM15te3E4Oo Co do tego filmu to mam tylko 1 pytanie : Jaki to program ? (czy coś tym stylu) W tym natomiast dodaje jakieś NPC (kowal, niepokaźny pieszy) http://www.youtube.com/user/VonDrag0n#p/u/0/WkMndH9QhcE Tutaj parę pytanek (głównie jak takie coś zrobić ?) I oczywiście wiem, że on to robi na jego privie. 1. Od 1:01 uriel tańczy tak jak postacie z metka (jak to zrobić ?) 2. W 2:43 tak jakby steruje tą starą babcią (jakby to był jego woj itp.) 3. Od 3:00 jest fuuulll kowali w m1 (jak on ich tak nakopiował ?) 4. Tam na końcu kolo zabija kowala z wiru 5. W którymś jego miksie ninja daje wojowi z liścia a ten pada 6. Ogólnie czy takie coś ciężko jest zrobić Za pomocne odpowiedzi będe plusował/minusował ile wlezie Mały test na gimnazjalistę: public static void testnagimbusa() { Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: "); string youtuber = Console.Read(); if (youtuber = "gimper") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "rojo") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "isamu") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia"); } else if (youtuber = "nitrozyniak") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else { Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat"); } } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 1. Trzeba podmienic animacje urielowi. Zamiast wait to no. Dance_01 2. Zamienil teksture woja na teksture babci. 3. po prostu pare razy wpisal komende /m 20016 50. 4. Zrobil kowala jako moba. 5. Wydaje mi sie ze podmienil animacje udezenia z piesci na udezenie z liscia. 6. Nie jest to trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metin0wiec Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 (edytowane) 1.Gm sie zmienił w Uriel i zaczął tańczyć 2. To co UP 3. Komenda GM 4. GM zmienił sie w kowala i wziął pvp z typem. 5. Proste: Dajesz liścia kolesiowi a GM w jednym czasie wpisuje kill <nick> 6. Sam oceń @EDIT Też możliwe ale wątpie żeby ktoś się bawił w takie rzeczy to jest po prostu ułożone... Edytowane 3 Stycznia 2011 przez Metin0wiec hP2396 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hP2396 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale mówisz ze trzeba z wait na dance_01 ale ja jestem zielony wiec mow co gdzie i jak Mały test na gimnazjalistę: public static void testnagimbusa() { Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: "); string youtuber = Console.Read(); if (youtuber = "gimper") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "rojo") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "isamu") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia"); } else if (youtuber = "nitrozyniak") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else { Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat"); } } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hP2396 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @REFRESH Wiem ze jeszcze ok. 3-4h do refreshu ale o 22 nikt nie odpowie Mały test na gimnazjalistę: public static void testnagimbusa() { Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: "); string youtuber = Console.Read(); if (youtuber = "gimper") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "rojo") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "isamu") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia"); } else if (youtuber = "nitrozyniak") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else { Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat"); } } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianoss1234 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 można to zrobić tylko na swoim prywatnym serwie, a to ' wait ' zamienić na ' dance ' chyba w navicacie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hP2396 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Hmm. Ale w tym 1 temacie obraca modelami postaci jak skilli uzywaja, to jak to zrobic ? Mały test na gimnazjalistę: public static void testnagimbusa() { Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: "); string youtuber = Console.Read(); if (youtuber = "gimper") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "rojo") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "isamu") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia"); } else if (youtuber = "nitrozyniak") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else { Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat"); } } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spake Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Robiłem coś podobnego z kolegą,więc tak : 1. Od 1:01 uriel tańczy tak jak postacie z metka (jak to zrobić ?) - /poly ID_URIELA i zaczyna tańczyć z maską emocji 2. W 2:43 tak jakby steruje tą starą babcią (jakby to był jego woj itp.) - To samo co up, /poly ID_BABCI 3. Od 3:00 jest fuuulll kowali w m1 (jak on ich tak nakopiował ?) - /m ID_KOWALA 4. Tam na końcu kolo zabija kowala z wiru - Prawdopodobnie zmienił typ NPC na mob,lub poprostu to był drugi GM który wpisał /poly ID_KOWALA 5. W którymś jego miksie ninja daje wojowi z liścia a ten pada - zgranie - woj w momencie dostania z liścia po wcześniejszym przygotowaniu na chacie /kill nick wciska enter, 6. Ogólnie czy takie coś ciężko jest zrobić - jeśli masz zgranego kolegę,to bardzo łatwo ;D. Sygnaturkę wykonała KisuShite take a gun and count to three... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hP2396 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja bardziej na vegasie sie znam (tzn. obróbka gotowych scenek itp.). Nie mam qmpla na tyle ogarniętego. Ale cały czas zadaje pytanie o ten 1 filmik, gdzie ninji widac tylek jak uzywa skilli itd. - W JAKIM TO BYŁO PROGRAMIE ? ! Mały test na gimnazjalistę: public static void testnagimbusa() { Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: "); string youtuber = Console.Read(); if (youtuber = "gimper") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "rojo") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else if (youtuber = "isamu") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia"); } else if (youtuber = "nitrozyniak") { Console.WriteLine("Jesteś gimbusem"); } else { Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat"); } } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzydal007 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @UP Granny Viewer Lub Model Viewer hP2396 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi