Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ug Hack, Auto Behead & Pick Up.

Butch3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Są gdzieś dostępne w/w hax0ry na globala? Yosaka dll'ka na UG już nie działa, a oporowo widzę jak szaleją UG i auto pick behead.

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

Chyba Ciężko znaleźć cokolwiek działającego. Ogólnie widziałem ludzi śmigających na czitach. Ja poszukuje coś na Polskiego "globala" - serwer Cheios.

Opublikowano

Będzie refresh:P. Widziałem jakiegoś typa on ma jakiegos pr0 picka ze natrzaskał worków kolo siebie i za jednym razem wszystko podniósl...

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

to juz bocik maeka z epvp ale on nie udostepnia i moze dlatego jeszcze serwy istnieja:)

co do autopicka to tez na epvp jest jak i w moim chomiku sidor1983

Opublikowano

No ale na int nie xD Dziwne taki koleś siedzi w d3 na f4 na crackach i ciagle LA hack obserwuje go od około tygodnia i bana nie dostał jeszcze xD

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

a te pliki sa pewne ? nie dostane bana ?? bo postac mam dobra i sie boje...

jeśli masz jakieś zastrzeżenia wobec hacków to poco masz z nich korzystać jeśli się o coś boisz.

Mpcforum nie ponosi konsekwencji za bany , scamy itd.

pliki sa opublikowane lecz każdy ściaga tlyko i wyłącznie " Na własna odpowiedzialność "

:)

.

Opublikowano

Hehe. UG/Fly hack i Speeda umiem juz na globcu robić :D + Mockery to wyxpilem postac swoja ze szok hehe. Fajny build dla rycka zrobilem xD 50hp i 90wisodm:P A mam pytanie czy Provocation zabiera więcej expa na foe?? Bo nie wiem czy joba robić :P

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

mocka g5 ma 800 agro a provokacja g3 1500 wiec roznica w expie spora bo prawie 2x i bodajrze mozna 2 skille na przemian uzywac

Opublikowano

co ci z tego jak ani sprzetu ani kasy a tylko czysty exp dostajesz

a jakby malo to jeszcze soba musisz zalatwic by mane usunac

wiec nie wiem czym tu sie cieszyc

Opublikowano

wlasnie szukam jakiegos uce albo uce+rootkika kiedys sie tym bawilem i wiem ze to tylko mi potrzebne by takie cos zrobic :P ma ktos moze dzialajace uce albo rootkika jakiegos dobrego?

i pytanie za 100pkt co to za skrot przy UG/OG

ug to wiem ale og wtf is that :s?:P juz ktorys raz to widze ale pytam wkoncu xD

over ground czy cos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...