Butch3r Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam. Są gdzieś dostępne w/w hax0ry na globala? Yosaka dll'ka na UG już nie działa, a oporowo widzę jak szaleją UG i auto pick behead. Pwned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4t3usz03 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Chyba Ciężko znaleźć cokolwiek działającego. Ogólnie widziałem ludzi śmigających na czitach. Ja poszukuje coś na Polskiego "globala" - serwer Cheios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NymphomaniaC Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 auto-pick, mam i dobrze działa =) łatwo wyszukać ... jak się wie gdzie szukać :-) Fornication Under Consent of the King =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch3r Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 To zapodaj. Przeszukałem wszystkie dobre strony i lipa nic nie ma... Ty masz dllke? Pwned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch3r Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Będzie refresh:P. Widziałem jakiegoś typa on ma jakiegos pr0 picka ze natrzaskał worków kolo siebie i za jednym razem wszystko podniósl... Pwned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NotoriouS Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja widze np ze typek UG na strzala moby ubija i bh... jak ktos ma to niech zapoda ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidor Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 to juz bocik maeka z epvp ale on nie udostepnia i moze dlatego jeszcze serwy istnieja:) co do autopicka to tez na epvp jest jak i w moim chomiku sidor1983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4t3usz03 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jakie jest hasło do plików ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 sorka:P SiDoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch3r Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 nie działają te dllki Pwned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 na cheiosie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch3r Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 No ale na int nie Dziwne taki koleś siedzi w d3 na f4 na crackach i ciagle LA hack obserwuje go od około tygodnia i bana nie dostał jeszcze Pwned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4t3usz03 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 A do tego drugiego pliku jakie hasło ;> ? do tego "Bot" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 a te pliki sa pewne ? nie dostane bana ?? bo postac mam dobra i sie boje... Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOGUTNL Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 a te pliki sa pewne ? nie dostane bana ?? bo postac mam dobra i sie boje... jeśli masz jakieś zastrzeżenia wobec hacków to poco masz z nich korzystać jeśli się o coś boisz. Mpcforum nie ponosi konsekwencji za bany , scamy itd. pliki sa opublikowane lecz każdy ściaga tlyko i wyłącznie " Na własna odpowiedzialność " . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch3r Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Hehe. UG/Fly hack i Speeda umiem juz na globcu robić + Mockery to wyxpilem postac swoja ze szok hehe. Fajny build dla rycka zrobilem 50hp i 90wisodm:P A mam pytanie czy Provocation zabiera więcej expa na foe?? Bo nie wiem czy joba robić :P Pwned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOGUTNL Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 @up daje wiecej expa. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NotoriouS Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Butch3r moze sie podzielisz tą umiejętnością? ;dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 mocka g5 ma 800 agro a provokacja g3 1500 wiec roznica w expie spora bo prawie 2x i bodajrze mozna 2 skille na przemian uzywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch3r Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ale Hardcor będzie jeszcze tylko 2lv do g3 i joba zrobie. Tylko szkoda mi ludzi co expa nie dostaną :P Pwned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 co ci z tego jak ani sprzetu ani kasy a tylko czysty exp dostajesz a jakby malo to jeszcze soba musisz zalatwic by mane usunac wiec nie wiem czym tu sie cieszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch3r Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Bo expie sobie archa Knight tylko na posyłki :P Pwned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rcon Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 hehe a to dobre akurat podziel sie ta wiedza jak to zrobic mozesz od a do z ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek999 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 od a do z = znajdź działające UCE na globca, dajesz CD na Mockery, Provocation, Speed sobie zmieniasz i tak samo UG / OG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rcon Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 wlasnie szukam jakiegos uce albo uce+rootkika kiedys sie tym bawilem i wiem ze to tylko mi potrzebne by takie cos zrobic :P ma ktos moze dzialajace uce albo rootkika jakiegos dobrego? i pytanie za 100pkt co to za skrot przy UG/OG ug to wiem ale og wtf is that ?:P juz ktorys raz to widze ale pytam wkoncu over ground czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.