LeeT97 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam. Ściągnąłem 4storyEG zgodnie z instrukcjami ze strony internetowej gry. Gra patchuje się wszystko dobrze, tylko że gdy po spatchowaniu uruchamiam grę to wyskakuje błąd. W czym leży problem? A może serwer padł? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam, LeeT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid333222 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A co tam pisze bo mi sie też eg czasem nie chce właczyc pisze cos network error ale po kilku razach już działa Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeT97 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A co tam pisze bo mi sie też eg czasem nie chce właczyc pisze cos network error ale po kilku razach już działa Pojawia się takie coś: "Unable to lord the file necessary for running the game, please after downloading 4story client again, re-install and try re-lauching 4Story." Proszę o pomoc.. Reinstalowałem 3 razy i nic nadal to samo. Może muszę nowa instalke pobrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FinGer17 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Spróbuj zainstalować na innym dysku ,No fakt troche przerąbane pobrać 935 MB .? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeT97 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ok, instaluje. No nie aż taki problem, ale nie chce się czekać :x Mam dwie instalki 4storyEG na kompie i za każdym razem ten sam błąd :/ Jak zainstaluje to powiem czy działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeT97 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie działa nadal ten sam błąd. Czy ktoś wie co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BunZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @UP Edytuj posta @Topic Ciężka sprawa Mi normalnie działa Pobrałem,zainstalowałem,spatchowałem i działało Próbowałeś coś zmieniać w opcjach lub usuwałeś pliki ? By Me Nakurwjać do mojej galerii ! <GLIK> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeT97 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie próbowałem. Patchuje sie samo po uruchomieniu ta? U mnie sie to laduje i gdy klikam connect to wlasnie ten blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeT97 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Odświeżam. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BunZ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @LeeT97 Tak samo się patchuje. Nie wiem co u Ciebie jest nie tak. Mógłbyś mi podać screena jaki komunikat wyskakuje lub powiedz mi instalowałeś przed tem 4Story EG i Ci działało ? By Me Nakurwjać do mojej galerii ! <GLIK> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeT97 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nigdy wcześniej nie instalowałem. Może avast cos blokuje? Jeśli tak powiedzcie jak to wyłączyć czy coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeT97 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Odświeżam. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi