Zakiel Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witma wszystkich piszę tutaj ponieważ mam dość duży problem z CoD'em 4 otóż kiedyś grałem w cod'a i wszystko było ok nic sie nie zacinało nic nie wieszało ping był dosyćmały i wogóle było ok... CoD'a odinstalowałęm i nie grałem chyba z pół roku ... zainstalowałem go po pół roku , tego samego cod'a na tym samym kompie, i zacina mi sie jak cholera pin mam nie wyzsy niz 100 natomiast FPS mam <ZAL> po 3 do 10. Czy da siięcoś zrobić żebym mógł grac w tego cod'a tak samo jak wcześniej tzn. żeby nic mi się nie cieło i nic nie wieszało ogólnie , żeby gra chodziła płynnie Z góry dziękuję za odpowiedzi za każdą odpowiedz + czy - jak kto woli a za trafioną 5 i + Pozdrawiam Zeakiel Odnośnik do komentarza
wdafa Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Czesc:) Tutaj masz cfgi http://www.mpcforum.pl/topic/266664-cfg/ Napewno cos Ci dadza Zakiel 1 + Odnośnik do komentarza
Zakiel Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 podziękował jak zadziała któreś dostaniesz jeszce 5 Nioestety ale cos nie da sie pobrac niczego z tych cfg... ;/ Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nioestety ale cos nie da sie pobrac niczego z tych cfg... ;/ Da się pobrać. Daj swoje ustawienie grafiki i tekstur ( najlepiej zdjęcie ). Sprawdź swój komputer czy nie masz na, nim wirusa ( włącz pełne skanowanie ), jeżeli masz chęci to pobierz program TuneUp Utilities 2010 tym programem naprawisz błędy na kompie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi