rafal5654 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam. Problem polega na tym, ze gdy odpalam warbanda zamiast pojawienia sie okienkaz graj opcje itd. wyskakuje raport o bledach dodam,ze gra poprzednio mi dzialala na tych samych sterach directach itd. doslownie po 1m nie grania przestala dzialac.Gra jest pobrana w paczce mam instalator,cracka,i patche nie mam pojecia co sie stalo moze jakis wirus niewiem licze na wasza pomoc. Odnośnik do komentarza
Mizzer Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ...Gra jest pobrana w paczce mam instalator,cracka... Warn za złamanie punktu 12 i 13 regulaminu lokalnego. Co do topicu nie pomagamy piratom. Zamykam. umarł Mizzer, niech żyje Mizzer... Odnośnik do komentarza
Mizzer Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "Single Player -> Problemy z grami" do: "Inne -> Kosz". umarł Mizzer, niech żyje Mizzer... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi