Pro kiki Junior Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witajcie Dzisiaj chciałem was zaprosić do nowej grupy (klanu), którą stworzyłem. Można korzystać z "mini chatu". (group wall) Jeżeli będzie dużo członków pomyślimy o stworzeniu własnego serwera : )) W razie pytań pisać pw lub gg : 22947226 Więc zapraszam i dołączajcie ! Proszę pod tematem napisanie jaki mamy nick w grze, jeżeli chcecie dołączyć -T.N.S- Territory Nano Squad http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/87246 XXXX - XXX - XX - X Nie wiesz o co z tym chodzi? Patrz na Legendę Skład Royal Takashi2-Maciek9934-Royal-Soldier Rodvigez-Rodvigez-Royal-soldier National Takashi2-Sgt.George22-National-Soldier XXXX = Nick MPC. XXX = Nick BFH. XX = U kogo gramy. X = Kim gramy. Odnośnik do komentarza
ZiolkoJr Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 @@ Uprzejmie informuję, iż kolejny post typu: (powyżej mieliście dobre przykłady lecz usunąłem ten spam, były to kłótnie...) będzie karany warnem o wysokości 5% !!! Można składać tutaj podania albo zadawać twórcy pytania na temat klanu. Chociaż polecam autorowi opisać klan "dogłębniej" aby uniknąć spamu. Może po dołączeniu większej ilości członków urządzisz jakieś zabawy, czy coś w tym stylu? I oczywiście zgłaszam się do klanu Nazwa konta: ZiolkoJr.. Odnośnik do komentarza
Daniuuuu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Też już się zgłosiłem (: Pozdro Odnośnik do komentarza
RaV1996 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłosiłem się @edit Dzięki za przyjęcie Jeśli pomogłem daj "+" System of a Down Odnośnik do komentarza
MrBloody Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 dobra zgłaszam sie będziemy rosnąć w siłe i może kiedyś urządzimy jakiś meczyk nazwa konta : Melman133 @EDIT Nazwa konta Melman133 postać na której gram najwięcej : PowerRate soldier nationals najcześciej gram tutaj [LHC] La Heroes Compagnie [VV Only] i na servach infrantry Created by Kondzio56 Odnośnik do komentarza
BloodyJack_PL Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłosiłem się Moja nazwa konta to: Luzik:D @edit Luzik:D-Miszczunio2-National-Soldier JAK POMOGŁEM TO DAJ PLUSIKA Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Proszę napisać kto u kogo gra National/Royal i jaka klasa Gunner/Comando/Soldier znajdziemy pustego serwera i zaczniemy "Expić" Ps. Osoby, które nie dodały nazwy konta proszę to zrobić Odnośnik do komentarza
Mączka Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mąka - Sgt.Maka - National - Gunner Zrobione :P... A po co to komu ;x 3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private Odnośnik do komentarza
Norcim Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Norcim-NORCiM-Royal-Solider Odnośnik do komentarza
Daniuuuu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Daniuuuu-StaranofPL/Danielosis-National-Gunner/Soldier Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 To jest clan ? To raczej zbieranina ludzi, którzy jak na siebie trafią to będzie dobrze. Czy Wy wgl macie jakąś komunikacje głosową, o serwerze nawet nie będę wspominał. Najlepszy ma 19lvl... Z kim Wy chcecie grać ? Jechać przypadkowych ludzi na serwerach, posługując się chatem w grze Ja bym tego nie zawał clanem, a raczej grupą Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jak nas będzie dużo to wtedy wejdziemy na pusty serwer, i będziemy expić, gdybyś potrafił czytać napisałem "...nową grupę (klan)..." Odnośnik do komentarza
Googlus Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Heh, pseudo klan. Będziecie po prostu kolejną masową grupą, gdzie 5-10 użytkowników będzie aktywnych. Najzabawniejszy jest ten pomysł z pustym serwerem, wywołało to duże rozbawienie. Off top http://www.mpcforum.pl/topic/271525-q-cool/ Nie banują, usuwają postać Odnośnik do komentarza
Punisher2222 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 zapraszam tez do moich grup http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/63191 http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/59311 Odnośnik do komentarza
kchachula Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 kchachula - Protecto~PL - Royal - Commando Pozdro BATTLEFIELD heroes Odnośnik do komentarza
hfr Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 hfr-paulos27-royal-commando Odnośnik do komentarza
lol121xx Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 lol121xx-IVIRamboIVI-National-Soldier Odnośnik do komentarza
mati11_30 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 mati11_30 - .oO|pq|Oo. - royal - commando lvl 27 jak co, jestem dobry więc klan będzie spoko :P JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA! Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ty nie zrobisz, że klan będzie spoko jako jedyny, cała drużyna ma to tworzyć! Odnośnik do komentarza
VistonEr Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Z przyjemnością dojdę do tego klanu, szukam takich Nick w grze: Viston Główna postać: Viston A TU są moje dane Odnośnik do komentarza
=VfX MassTeR= Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Też bym chciał dołączyć Nazwa konta: vfx1231 Postać: Upgates[PL] , Soldier Lvl: Prawie 12 Jestem w National ( Czerwona flaga, niemcy. ) Daje sobie radę w grze mam broń za bf więc jest dobra. http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/298690864 Aktualizacja postaci za 7 godzin. Odnośnik do komentarza
Takashi2 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Też chciałbym dołączyć Takashi2/CiagnieszMalina1/Royal/Soldier To moja postać http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/240091528 Odnośnik do komentarza
Dijkstra Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Dijkstra-ShadowRegis-National-Commando Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Z tego co zauważyliście trochę zaniedbałem klan, ale nic straconego Teraz dodałem 4 osoby i planuje zrobić tak zwane CW czyli wojnę z innym klanem Odnośnik do komentarza
Takashi2 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 A więc co ? ;D Przyjęty czy coś ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.