matuszewski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam! Nie wiem czy był taki temat, jeżeli był to prosze o link. Mam problem, bo ludzie maja duzo konarow zelkova i bryl zlota i nie wiem skad je dropią? Konary sa w IS i z OX mozna dostac ale czy aż tyle? A co do bryłek złota to ostatnio jest ich coraz więcej. Odnośnik do komentarza
IdoruHoshi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2" do: "MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Serwery Prywatne". Odnośnik do komentarza
matuszewski Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 a bryłki? A co do konarów to gdzie dokładniej? Odnośnik do komentarza
kluskizserem Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czerw. Duch Drzewa, Czerw. Duch Pniaka, Czerwona Driada, Czerw. Duch Wierzby, Czerwone Złe Drzewo. (czerwony las) albo (tutaj mniejsza szansa) Duch Drzewa, Duch Pniaka, Driada, Duch Wierzby, Złe Drzewo. (zwykły las) a bryłki to nie wiem. Odnośnik do komentarza
PaC™ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Pewnie jak uzbiera się dużo konarków to kupują (są u npc?) . Odnośnik do komentarza
kluskizserem Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 nie ma u NPC, trzeba dropić. Odnośnik do komentarza
matuszewski Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ale piszecie o Metin5? Czy tak z doświadczenia. A kluskizserem dlugo trzeba bic? Odnośnik do komentarza
kluskizserem Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Metin5. | matuszewski, więc tak, drop mały, mi dropło na 1 godz chyba z 3-4, jak grałem wczesniej (nie gram już), niestety dropią słabo. Odnośnik do komentarza
x070x Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Konary dropią w Red Lesie dropia na 50-60lv a w Grocie na 70-90lv Konary dropia bardzo rzadko a bryłki : też dropią bardzo rzadko , o to spytaj na forum serwera albo jakiegoś GM'a Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza
x070x Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Serwery Prywatne" do: "MMORPG -> Metin2 -> Archiwum". Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.