lasic89 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Siemka mam problem z kamermodem a dokładniej nie mogę się połączyć z serwerem na którym gram... (BoundMT2-wprowadzenie łaty i zmiana IP serwa) czy mógłby ktoś ogarnięty zrobić łatkę do kamermoda lub wyjaśnić co mam zrobić żebym mógł się połączyć. Z góry dzięki pozdro Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Mephisto1994 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ściągnij spolszczenie albo sam zrób jak znasz IP serwera i wklej do folderu gdzie masz metka 2008 i kamermoda, odpalaj przez to spolszczenie, powinno działać. Jeśli pomogłem daj +. Pozdrawiam. Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o + Odnośnik do komentarza
IdoruHoshi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2" do: "MMORPG -> Metin2 -> Metin 2 - Serwery Prywatne". Odnośnik do komentarza
lasic89 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ściągnij spolszczenie albo sam zrób jak znasz IP serwera i wklej do folderu gdzie masz metka 2008 i kamermoda, odpalaj przez to spolszczenie, powinno działać. Jeśli pomogłem daj +. Pozdrawiam. a mógłbyś podać skąd mogę pobrać owe spolszczenie? jeżeli chodzi o zmianę IP to zmieniałem w pliku serverinfo.py ale dalej nie mogłem się połączyć Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
kluskizserem Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 najlepiej sciągnij spol boundmt2 ze strony ,wklej do metka z kamermodem i gitara Odnośnik do komentarza
krismisialek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 W serwerinfo.py wpisujesz port oraz ip serwera, i Ci samo czynnie zmienia, i możesz się łączyć, albo jak ludzie @up ściągnij łatkę ze stronki :] Odnośnik do komentarza
UKI_^^ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Już dzisiaj jest działająca aktualizacja moda z tym serverem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi