dragoniforce Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mam taki problem nie wiem od kiedy ale jakos się zrobił.W s jest tak ze jak się kliknie ,,B'' to wyskakuje nam shop i widzimy obrazki danej brońi.A ja mam tak ze jak klikne ,,B'' to tez mi wyskakuje shop ale w innym stylu w takim ze musze kierowac się klawiaturom numerycznom wybieranie postaci tez tak wygąda.poradzicie jak zrobic to wczesniejsze??daje + Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadzik Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Options > Zakladka "Multiplayer" > Advenced > Buy menu type i wybierasz > VGUI menus. btw. kup sobie slownik. dragoniforce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackraymund Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "FPP -> Counter Strike -> Cheaty do Counter-Strike 1.6 -> Counter-Strike 1.6 NON-STEAM" do: "FPP -> Counter Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi