Hs4You Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tak jak w temacie, jakie kd przydało by się do tego fms na M2 woj body! oczywiście jakie kd + (4) Myślałem nad krytyka/potwora ale nie znam się zbyt! Dam w załączniku http://zapodaj.net/03cfccad10cc.jpg.html Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zdecydowanie KD moba +4 P.S pomyliles poddzialy. Dodaje prefix , zapoznaj sie z regulaminem. Hs4You 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hs4You Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 @up dzięki, następnym razem będę pamiętał . A i dodaje, że to ma być tylko na m2 ; D Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mephisto1994 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja bym proponował wyciągnąć to kd i próbować włożyć kd krytyka i potwora +4 Ale jeśli nie chcesz wydać na tego FMS'a za dużo kasy to zdecydowanie wkładaj kd potwora +4. Jak pomogłem daj +. Pozdrawiam i ładne średnie. Hs4You 1 Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hs4You Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tzn, tego kd nie chciałbym wyciągać a co do kasy to nie ma problemu, dziękki, dzięki kupiłem u niebieskich za niecałe 20kk + 0 oczywiście . Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x070x Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kd potwora i kd śmierci jak na metinki Cls Things have changed. Forever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi