Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przeklęty Czarny Niedźwiedź

Walus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do "Przeklęty Czarny Niedźwiedź" z jakim lvl iść na niego i z jakim EQ aby najlepiej dorpały RIB'y ???

I jakie EQ??? (mam dużo kasy ;d)

i gdzie najwięcej go występuje u niebieskich ? To jest wiem że tam gdzie inne przeklęte ale w jakim miejscu się respi ich najwięcej...

Opublikowano

Ja byłem na 22 lvlu, eq +8/9 skile aura m3 reszta wir i na rękawicy w ciągu 3 h wyciągnąłem 5 ribów z czego 1 miał śred. 22, drugi 15+ a pozostałe takie po 5+.

rsbanner2.jpg

Zachowaj minusy dla tych, którzy je zbierają! Ja proszę o +

Opublikowano

Ja gram w metina już od powstania i z moich obserwacji najlepiej na 23 i 24 lv wojownikiem bodym, ninją dagger i surą wp :) Eq powinno starczyć +5/6 ale miecz najlepiej +8/9 myślę, że pomogłem :) Jeśli surą wp będziesz na 24lv i będziesz miał 0% a wbijesz tam lv 25 to będziesz miał około 5 ribów :)

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

przyda mi sie ten temacik, ostatnio wyczytalem ze najlepiej na 24 lvlu dropia czy ktos tak robil? czy wtedy dropia? bo na ezotach na podwojnym dropie kilka godzin i nic;/

@up wlasnie o to mi chodzilo, a dlaczego piszesz ze surke badz ninje?;> przeciez na kazdej postaci ten sam drop, a

:)

Opublikowano

Na niedzwiedzie najlepiej iść pomiędzy 15 a 20 lvl wtedy najlepiej dropią riby i tarcze.

Mental , z silnym na 15-m1 , dobra zbroja,tarcza i broń i jedziesz

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Na niedzwiedzie najlepiej iść pomiędzy 15 a 20 lvl wtedy najlepiej dropią riby i tarcze.

Mental , z silnym na 15-m1 , dobra zbroja,tarcza i broń i jedziesz

Przecież pierwszy skill na M wchodzi min. na 18 lvlu. Bo zawsze jest jak dostajesz punkty na 5 lvlu to dostajesz 4p. Czyli niezależnie na jakim lvlu weźmiesz skille zawsze będzie ten 1 punkt w dupę. Jakie silne na 15-m1?? o.O

rsbanner2.jpg

Opublikowano

Przecież napisałem -.-

Silne ciało na 15 poziomie , 16 poziomie albo m1 -.-

czyli 4+11=16lvl -.-

4+12=17lvl

4+13=18lvl czyli silne na m1.

bez odbioru

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Przecież napisałem -.-

Silne ciało na 15 poziomie , 16 poziomie albo m1 -.-

czyli 4+11=16lvl -.-

4+12=17lvl

4+13=18lvl czyli silne na m1.

bez odbioru

Acha, sorki nie zrozumiałem cię. Masz rację i +. ;)

rsbanner2.jpg

Opublikowano

Zrób 9lvl, kup mu lub zrób zbroje na 9lvl +9, resztę też +9, najlepiej woj mental, wszystko w silne i broń +9. Da radę.

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

Mephisto1994 raport spam ...

@ Topic na 20 lev z eq +6/9 powinieneś dać rade woj mental all w silne i broń +9

Antaris to shit

Opublikowano

A ja mam woja bodego 10lvl wszystko w siłę i aurę +1 pkt w wirek z eq miedziane kolczyki +8 naszyjnik 1k pż butki 0,5k pż bojową tarcze +8 żelazną +9 tradycyjny +7 sejmitar +9 jakąś badziewną branse i biorę po 3-4 grupki niedźwiedzi i co tam się nawinie prawie bez pocenia B) Szybkość ubijania spota jest piorunująca jak na ten lvl a mentalem to wiadomo jak jest. Mental lepszy na bota, a body jak sam tam dropisz xD

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Noo trochę na nich dropiłem swojego czasu, więc mogę powiedzieć ze 10 lvl do 20 powinno dropić pięknie, tarcza, zbrojka , hełm - minimum +6 , broń na 10 lvl +7 ( staraj się podnosić eq wraz z "skalą" na jaką dropisz, większe zyski - podnoś eq dropków ) . Oczywiście najlepiej dropić wojem, body czy mental to według twojego uznania , pamiętaj tylko o 2 - 3 czarach ofensywnych a resztę w silne / aurę

powinno iść gładko, jak się postarasz to 3 - 4 ribki przy odrobinie szczęścia dziennie ;)

sygnaqo.jpg

Pomogłem? Wstaw +

Opublikowano

na 11lv dropiłem strasznie długo 1riba^^ a expiąc od 20lv do 23 miałem 4 riby więc myślę ze tak 15+ już ma dobry drop ribków jeżeli chodzi o fms koziki antyki wjw to polecam 10-50 najlepiej z Rękawicą złodzieja

eq nie było zadawalające bo to był początek s25

zbyt duża sygna RMCF1902

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...