Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quickscope

Gość Lenart

Quickscope  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy za QuickScope powinien by? ban ?

• Tak
      19
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zastanawia mnie jedno... Czemu za QuickScope nia ma bana ... przecież jest to wykorzystywanie błędów w grze aby zyskać przewagę. Prawie każda snajperka aby oddać ponownie strzał musi przeładować, przy quickscope tego nie ma. Reload między strzałami nie istnieje... Więc czy sądzicie że za to powinny być bany czy też jesteście przeciwni temu.

Wg. mnie za to powinny sypać się bany tak samo jak za wszystkie inne bugi.

Dla nieoświeconych

Opublikowano

hmm , myśle że tak - tak jak powiedziałes, jest to wykorzystywanie błędu

pozwala to szybciej strzelać .. a zatem, wygranie pojedynku 1 na 1

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

tylko że to nie jest bug teraz jeśli zabijesz 2 osoby pod rząd i przybliżysz zoom sam ci sie oddala i dlatego ludzie zmieniają na nóż po strzale

to jest bug, bo po strzale nie musisz zmieniać naboju, od razu masz go nabitego.

Opublikowano

Jestem neutralny co do tego, ale głosuję na tak - bo to nie jest fair ^^

Czemu neutral ? Bo sam tak czasem robię ... xD

Opublikowano

Ja głosuję na nie.

Czemu? Bo około 10% graczy zostało by zbanowanych, a do tego quickscope to spoko rzecz na sniper only.

A poza tym: nie każda snajperka tak ma.

2njaqky.jpg
Opublikowano

no ok, ale nie każdy wszedł w ścianę specjalnie, ktoś zrobił screena i banik leci.

więc myślę że to nie w porządku, sam też gram w sporo gier używając quickscope, ale bronie się nie przeładowują...

Opublikowano

również jestem na nie.

Nexon być może tego nie pominał, jak już ktoś powiedział , może nie odkrył tego ^^, ale jestem za tym , że to błąd gry = bann.

No, ale co. Ma być ban , że ktoś tego nie umie ^^. xD

Opublikowano

Glitchować także nie każdy potrafi, a bany się sypią...

Specjalista
Opublikowano

Ogólnie te glitche i bugi są porypane, powinni je usuwać a nie za nie banować, a to z pewnością za jakiś czas będzie zabronione, niech tylko się o tym zczają(nexon za szybko takich żeczy nie ogarnia, chyba że ktoś wyśle ticketa)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

kwestia czasu to i ta rzecz bedzie dodana do listy rzeczy za ktore mozesz byc zbanowany <_<

jak ktos up powiedzial ze maja usuwac glitchy itp a nie banowac za nie !

owa sytuacja niedawno zbanowany zostal gracz CPT(4) za glitchowanie na Cabinie o.O we 4 cisneli sie w tym rogu do tego 2 niebieskich i on sie przypadkiem wjebal do buga i co z tego jak jakis nobek zrobil screena i go zreportowal . . . !!?? ;)

a tak calkiem nie wiadomo czy nexon wie o tym problemie ze snajperkami :)

Specjalista
Opublikowano

Usunąć to , że ciśniesz q,q lub 1,3,1 ... ;x

Zabronione tak , powinno być dobrze.

Da się, można zrobić że nie będzie przeładowywać :) w innych grach już to jest

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

ogólnie to quick scope to nie jest to, że po każdym strzale zmieniasz na inna broń i spowrotem ale, że podszas przybliżania celownika strzelasz, a to że przy okazji zmieni sie broń i spowrotem to dla spanu bo jak sprawdzalem moim L96A1 Black magnum to szybciej bez zmieniania jest poprostu zalezy od broni

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Strucel , to jest błąd w grze,

używanie błędów w grze typu glicht / bug jest bann.

paradiseeeee , ale i tak za granie w 4 ft jest ban.

A to , że bug , no to poprostu gracz co zreportował to poprostu cham.

Opublikowano

Moim zdaniem nie powinno być za to bana .

Oglądając ten filmik zauważyłem jednak iż zmiana sobie broni czy przeładowanie trwa podobny czas .

Z tego co również zaobserwowałem 90% sniperów w CA korzysta z tego czegoś.

9368_gold.png

Opublikowano

wystarczy poprawic bład w grze -_-' w MW2 i BFBC2 sa przejsca wiec quickscope jest niemozliwy prawie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie powinni za to dawac banów. Nie każdy potrafi quick skope, niektórzy tylko farcą strzelając bez celowania. Każdy gra tak jak chce, to tak, jakby zabronic chodzic przy ścianiach, czy zabijac od tyłu (chociaż nie wiadomo na co Nexon jeszcze wpadnie, banowanie za glitche i bugi to idiotyzm). Nie mogą nikomu zakazywac jak ma grac, oczywiście chodzi mi o skilla, a nie o hacki.

Nie powinni banowac za qs, glitche i bugi. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Omek , mylisz się przeładowanie trwa dłużej, a wprawne ręce jeszcze szybciej to robią.

Zavetti

nie chodzi mi o normalny quickscope, tylko o ten trick z nożem bardziej, bo sam QS to normalna kolej rzeczy ;) ale reload na plecach ? (bo tam niby snajpe wsadza)...

Opublikowano

Siema, zastanawia mnie jedno... Czemu za QuickScope nia ma bana ... przecież jest to wykorzystywanie błędów w grze aby zyskać przewagę. Prawie każda snajperka aby oddać ponownie strzał musi przeładować, przy quickscope tego nie ma. Reload między strzałami nie istnieje... Więc czy sądzicie że za to powinny być bany czy też jesteście przeciwni temu.

Wg. mnie za to powinny sypać się bany tak samo jak za wszystkie inne bugi.

Dla nieoświeconych

moim zdaniem za to jest ban ale to moje zdanie ja dalem na tak

poker1m.png

mi zwisa to czy dasz mi - czy +

Opublikowano

moim zdaniem za to jest ban ale to moje zdanie ja dalem na tak

Nie ma za to jeszcze bana .

Jeżeli by był to już 25% kampów by go wyrwała .

9368_gold.png

Opublikowano

hyymmm jeśli patrzyliście dobrze na film to się dowiecie ze ten gracz używał no recoila i no speard. Można to bardzo łatwo zauważyć jak ma scope włączone i się porusza trzeba mieć farta aby kogoś trafiać, aby mieć 100% celność trzeba się na chwile zatrzymać. Coś o tym wiem po 2 latach gry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...