skillz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dowlnoad Jest to update bedacego juz na tej stronie hacka. update do hackow jest częstrze od update xtrapa. z8 sie nie stara taka jest prawda. Menu hacka mozna włączyć Delete lub F10 Skan Wirusów Tyle samo co w poprzednim update. Najpierw dodajemy plik Skillz-CF.Com.dll tak jak na ss Odnośnik do komentarza
Piomal16 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Masz godzinę da dodanie scana. Link do hacka usuwam. Odnośnik do komentarza
TomSX Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ma duzo wirusow... sciagajcie na wlasna odpowiedzialnosc. ja osobiscie go nie sciagne ale ++ na wrzute <p>sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7</p> Odnośnik do komentarza
Nieznany Ale Ziomal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Przetestuje na Cf Ruskim i Usa moze dam znac czy dziala Odnośnik do komentarza
Paelo95a Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ten hack jest juz na forum prosze o usuniecie tematu Odnośnik do komentarza
bangbuum Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 dlaczego mi nie dzialaja te hacki ?!! Odnośnik do komentarza
skillz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ten hack jest juz na forum prosze o usuniecie tematu Lol jest ale to jest update czytaj ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza
marciniow Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 :/ mi to nie działa 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Staty nie za dobre ale nadrabiam :P Jestem nowym użytkownikiem wienc proszę o wyrozumialosć i + Odnośnik do komentarza
diddy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mi tez nie poleciało ... ale + za chęci. Odnośnik do komentarza
Szwedson Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie działa, a skoro uptade to powinien działać i jeszcze jak przetestowałeś... Upewnij się zanim coś wrzucisz! Odnośnik do komentarza
skillz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mi wszystko dziala na XP jak nie dziala zainstaluj netframework 4.0. nie wiem ale cos robisz zle i tyle. Odnośnik do komentarza
rozjebywacz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Uwaga jeżeli komuś nie działa to zaznaczcie w Injectorze : 1 plik Skillz-CF.Com.dll 2 plik USUCFPremium.dll 3W czasie gry nacisnij przycisk na klawiaturze "insert" Powinno działać bezproblemowo zbieram - Ps: ja miałem zaraz dodać tego hacka na forum ;P Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
99991111a Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Omg dzieci na Vista i 7 jako admin uruchamiacie! Wszystko mi dziala, tylko czemu tak duzo Client error? zabije 6 osob czasme 10 i clientt error? czemu? Odnośnik do komentarza
NumberOne_ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wrzuciłeś na fs żeby na nas zarabiać Odnośnik do komentarza
skillz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 to nie moj upload:D ja tylko linka podalem. mi to zwisa czy pobieracie czy nie ja to tylko dodalem dla was Odnośnik do komentarza
krzysztow90 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Odpowie mi ktoś po co upload ? Mi starsza wersja działa i Gram na niej bez problemów. Odnośnik do komentarza
Robciu1PL Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wszystko działa tylko jest jeden mały problem, nie mam włączonego hacka a juz jestem w ziemi, CO MAM ZROBIĆ ŻEBY W JEJ NIE BYĆ ????? Daj + 90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! http://img519.imageshack.us/img519/6260/fiiilm.gif MOJE eq http://imageshack.us/g/811/warrock2011061023494356.jpg/ Daj plusa, muszę nazbierać do końca czerwca 300plusow, założyłem się z kolega o browara Wspomóż studenta :P Odnośnik do komentarza
Ma1n Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Super hack, działa!! plusik @edit: Właśnie po rozpoczęciu gry chwilę chodzę, apotem staję się nieruchomy. 8S ┌∩┐(◕_◕)┌∩┐ Odnośnik do komentarza
Zielak Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mi hack dziala ale laguje ... Odnośnik do komentarza
Kazuch Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja jak rozpakowywuje plik to Cf-skillz.dll mi znika tylko US.dll zostaje Odnośnik do komentarza
Szwedson Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wyskakuje DC ;/ Odnośnik do komentarza
cross1993 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 tak wyskakuje Dc trzeba czekac na next update moze bedzie jakos szybko... Odnośnik do komentarza
Ma1n Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 NIe będzie następnego Updatea, bowiem FLZ się wnerwił, że za dużo ludzi czituje w jego ulubionej grze (CrossFire) i wyłączył hacka..!!!!! ┌∩┐(◕_◕)┌∩┐ Odnośnik do komentarza
michusx1 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 hack tool wykrywa Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI Odnośnik do komentarza
m4riHuanA Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Nie działa. Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.