CoKaMaN Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A Wiec Tak : Klikamy Start >> Uruchom . Wpisujemy gpedit.msc . Przechodzimy do folderu: Konfiguracja komputera >> Szablony administracyjne >> Sieć >> Harmonogram pakietów QoS . Klikamy na Ogranicz rezerwowaną przepustowość następnie ustawiamy opcje na Włączone i u dołu ustawiamy limit przepustowości na 0% , klikamy Zastosuj i restartujemy komputer. Krótko i na temat :P Działa na Windowsie 7 i XP lol Odnośnik do komentarza
MrMisiek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Stare+było wiele razy+działa tylko na XP. <dopisz to> Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Właśnie to ustawiłem , jeszcze nic nie ściągałem więc nie wiem jak z transferem ale troszkę widać że stronki się lepiej wczytują :P ... chyba ;D Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Właśnie to ustawiłem , jeszcze nic nie ściągałem więc nie wiem jak z transferem ale troszkę widać że stronki się lepiej wczytują :P ... chyba ;D Tak łatwo nie odczuł byś różnicy chyba że masz neta 0,25MB/s to były by na to szanse. Sposób stary i był na MPC nie raz, ale trochę to rzeczywiście pomaga. Odnośnik do komentarza
DoraN Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A co jeśli mam home edition i nie mam gpedit.msc e ? Odnośnik do komentarza
BezNickowiec Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dodaj że to działa na win xp pro i nie jest szybszy net tylko ping mniejszy By Baksiu Odnośnik do komentarza
16105828 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 na win 7 też działa Odnośnik do komentarza
wtf ? Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pau mam 6Mb/s :P ale stronki faktycznie lepiej się wczytują ... transfer bez zmian .. Odnośnik do komentarza
lukizioms Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Na home edition nie działa,nie znajduje tego pliku. Nie będę oceniał Sygnatura. Odnośnik do komentarza
Bambos Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Chujowo jeśli ktoś ma słabego neta ; d Ale dzięki. 1.2 mb/s więcej : D Odnośnik do komentarza
Bennq123 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wiesz, że mogłeś dopisać, że to nie działa na radiówke... Odnośnik do komentarza
J4KU8 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 o, działa :P. Mało to trochę jest, ale zawsze coś :rolleyes: Odnośnik do komentarza
CoKaMaN Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Odświeżam. lol Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 W sumie nie dziala ale mam 10 mega to te 20% wielkien roznicy nie zrobi Odnośnik do komentarza
NupBuster Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 lol 5mb więcej xdd ale niestety tylko działa na PRO!!! |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Odnośnik do komentarza
Miley8 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie działa na win 7 ;// Tzn nie znajduje tego pliku, tak samo jak u lukizioms Yo! Odnośnik do komentarza
privmetin== Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 To nie działa na radiowy Miałem dać minusa Ale nic ci nie dam ----- Projekt Gry ----- Już zaczynamy robić ----- Informacje o grze ----- Szablon : .......... 100% ----- Inne Informacje ----- Odnośnik do komentarza
mario4311 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 to tylko na XP dziala sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek). Odnośnik do komentarza
Gumowy Kaczor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Działa tylko na Xp pro i nie działa na radiówkę Odnośnik do komentarza
henazari1 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 @UP Masz rację. Na radiówce nie poczułem róznicy Odnośnik do komentarza
select Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 stare na xp działa było!!!! Odnośnik do komentarza
RastaMusic Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dobre Odnośnik do komentarza
MrDeViX Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Znaaaaam :P Zbytnio nie czuć różnicy... :P Odnośnik do komentarza
moki Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 po pierwsze działa na Vista Business mam neta 10 mb/s i z 28 pingu zmniejszyło do 27 ms heh zawsze to cos Jak łatwo Zarobić Odnośnik do komentarza
shidka Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 różnicy zbytnio nie odczuwam po takich bajerach prawda, że stare... ale dużo ludzi o tym nie wie co jest załamujące bynajmniej dla mnie grzebanie w OSie to najlepsza zabawa (I'm nerdy and i like it :P) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.